ŠEST GODINA OD UBISTVA JOVICE RADONJIĆA NA ZVEZDARI: Ubio ga Dejan Mitrović da bi prebio svoje nagomilane dugove!
Foto: Printscreen

GODIŠNJICA

ŠEST GODINA OD UBISTVA JOVICE RADONJIĆA NA ZVEZDARI: Ubio ga Dejan Mitrović da bi prebio svoje nagomilane dugove!

Crna Hronika -

Prošlo je tačno šest godina od kad je Dejan Mitrović (43), surovo izrešetao Jovicu Radonjića (35) ispred zgrade u kojoj je živeo na Zvezdari u Beogradu.

Podsetimo, tada je sa njim bio i njegov prijatelj Miloš M., koji je tom prilikom teško povređen.

- Tek nakon pet godina otkriveno je da iza ubistva stoji Dejan Mitrović, koji se od 2016. nalazio na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugih krivičnih dela. Sumnja se da je te 2015. Mitrović sačekao Radonjića, koji se vraćao iz rodne Kule i ispalio više hitaca u njega i njegovog prijatelja, a kamere su snimile zločin - rekao je tada izvor Kurira.

Radonjić i osumnjičeni Mitrović se nisu poznavali, a sumnja se da je Mitrović počinio zločin kako bi prebio svoje nagomilane dugove prema jednom kriminalnom klanu.

- Radonjić je upucan u grudi i od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta - kazao je ranije izvor. Inače, ubijeni je poznat policiji zbog više krivičnih dela, između ostalog i zbog trgovine narkoticima, a Radonjića su pojedini mediji dovodili u vezu sa novosadskom kriminalnom grupom "Firma".

Grupa "Firma" je bila suprotstavljena takozvanom "veterničkom klanu", na čijem čelu je bio Nenad Opačić, koji je ubijen u februaru 2015. Radonjić je, takođe, bio osumnjičen za ubistvo pripadnika grupe "bokseri" Uglješe Ljubojevića februara 2003, člana Opačićeve grupe, ali nije bio optužen za to ubistvo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track