00:40

NA SPOMEN LEČIĆA JEZDIĆ POBESNEO! Napao novinarku zbog PITANJA i JASNO stavio do znanja šta misli o SKANDALU

KURIR TELEVIZIJA

NA SPOMEN LEČIĆA JEZDIĆ POBESNEO! Napao novinarku zbog PITANJA i JASNO stavio do znanja šta misli o SKANDALU

Crna Hronika -

Slučaj Branislava Lečića u poslednje vreme okupira srpsku javnost. Nakon glumice Danijele Štajnfeld, koja je optižila Lečića za navodno silovanje, oglasila se i bivša glumica, a sadašnja psihološkinja Merima Isaković sa istim optužbama.

Kako je navela navodni incident se dogodio pre 43 godina kada je ona imala 18, a njena ispovest odmah je podelila srpsku javnost.

Ekipa popularne emisje “Redakcija” na Kurir televizji pokušala je da od gluimca Nenada Jezdića dobije komentar na ovu temu.

Adria Media
foto: Adria Media TV

Da podsetimo, Nenad Jezdić prokomentarisao je i slučaj Miroslava Aleksića, profesora glume, koga su bivše učenice, a sadašnje glumice optužile za navodno silovanje i seksualno uzmeniravanje.

Međutim ovoga puta, pitanje naših novinara njemu se ni malo nije svidelo, te je odsečno odgovorio i svima jasno stavio do znanja šta misli o celom slučaju koji je potresao Srbiju.

- Pređite na sledeće pitanje! Je l’ sam ja bio tamo, je l’ ste vi bili tamo? Možda možete vi meni da kažete nešto više o tome. Ili vi mislite da ja znam nešto što vi ne znate - ljutito je rekao Jezdić.

Nakon ovakve reakcije Jezda se i izvinio novinarki dodavši da je najvažnije da svako gleda svoja posla.

- Svakome želim da izgura svoju istinu, svakome želim da se izbori za svoju istinu I neka svako radi svoj posao, kako mi je rekao jedan mudar čovek. Da pustimo ljude sve da odboluju svoje boli - rekao je na kraju pomirljivo popularni glumac i time jasno stavio do znanja da ne želi da govori o skandalu koji je potresao Srbiju.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Knez iskreno o slučaju Danijele i Lečića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track