UBIO PSA DA BI SE OSVETIO NJEGOVOM VLASNIKU? Gnusni zločin u Kuršumliji, obdukcija otkrila strašne detalje smrti životinje FOTO
Foto: Privatna Arhiva

LJUDI U NEVERICI

UBIO PSA DA BI SE OSVETIO NJEGOVOM VLASNIKU? Gnusni zločin u Kuršumliji, obdukcija otkrila strašne detalje smrti životinje FOTO

Crna Hronika -

Protiv osamnaestogodišnjaka podneta je krivična prijava od strane privatnog lica jer postoji sumnja da je ubio vlasničkog psa, samo zato što se posvađao sa vlasnikom. Urađena je obdukcija i utvrđeno da je pas preminuo usled udarca koji mu je nanet po glavi. Svi dokazi su prosleđeni nadležnom tužilaštvu u petak.

Slučaj se dogodio 29. marta u večernjim satima. Prethodno su se posvađali vlasnik psa i osumnjičeni, te on da bi mu vratio, tokom noći sa još jendim licem je ušao u njegovo dvorište i ubio psa.

ubistvo psa
foto: Privatna Arhiva

"Majka vlasnika psa je čula da se nešto dešava, ali nije smela da izađe iz kuće. Na smrt povređenog pas je preuzela devojka koja spasava pse iz Kuršumlije. Odnela je leš na obdukciju o svom trošku jer niko u Kuršumliji ne zna i neće time da se bavi", potvrdila nam je Sanja M. koja je i podnela prijavu.

Kako kaže, postoje i dokazi u vidu poruke gde osumnjičeni priznaje da je on sa još denim maloletnim lice ubio psa.

ubistvo psa
foto: Privatna Arhiva

"Ako neko tako krvnički iz čista mira ubije psa, šta je još u stanju da uradi", pita se naša sagovornica.

Ona dodaje da ovo nije prvi put da se u Kuršumliji događa slično zverstvo, a prošle godine je javnost uznemirio snimak koji je postavljen na Fejsbuku u kojem dva psa kolju trećeg.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track