KRIMI VEZE! DARKO LAZIĆ U STRAHU: Pevač se krio od policije jer je prodao mercedes pripadniku Belivukovog klana!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

UPLAŠIO SE

KRIMI VEZE! DARKO LAZIĆ U STRAHU: Pevač se krio od policije jer je prodao mercedes pripadniku Belivukovog klana!

Crna Hronika -

Pevač se u martu sklonio na neko vreme kako ne bi dao izjavu u policiji o automobilu koji je 2014. kupio Ani Sević. Međutim, nakon kratkog nestanka otišao je u stanicu

Pevač Darko Lazić prodao je skupoceni "mercedes CLK" izvesnom Nikoli Crnom, koji se, kako saznajemo, dovodi u vezu sa uhapšenim Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja.

Prema rečima našeg izvora, Lazić je zbog tog automobila dobio i poziv od policije, zbog čega je, navodno, odlučio da se na neko vreme skloni.

Lažne tablice

- Razlog zbog kog se pevač nekoliko dana krio jeste taj što je luksuzna kola prodao članu klana Veljka Belivuka. Nije želeo da ga povezuju sa tim ljudima, koji se sumnjiče za najteža krivična dela, među kojima su i otmice i ubistva - objašnjava izvor Kurira.

Kako smo ranije pisali, problem sa „mercedesom“ je nastao kada je policija u novembru prošle godine kontrolisala „mercedes“ koji je bio parkiran na Zvezdari u Beogradu. Ispostavilo se da tablice koje su bile na njemu pripadaju drugom autu, tačnije „jugu“, pa je automobil odvezen na parking MUP kako bi se uradile sve neophodne provere.

- Ispostavilo se da se „mercedes“ vodi na pevačicu Anu Sević, koja je u martu ove godine pozvana u policiju da da izjavu. Ona je objasnila da je taj automobil još 2014. dobila na poklon od bivšeg supruga Darka Lazića, ali da ga je dve godine kasnije, u dogovoru sa Darkom, prodala - rekla je pevačica u policiji i dodala da čoveka koji je kupio auto zna samo kao Nikola Crni, te da ništa više o toj osobi ne zna.

Prema rečima našeg izvora, policija je tada pozvala i Darka Lazića da da izjavu, međutim, nisu mogli odmah da ga pronađu.

- Kada je Lazić saznao da je njegova bivša žena pozvana u policiju, sklonio se na nekoliko dana u vikendicu svog prijatelja u blizini Brestača. Navodno, pevača niko nije mogao da nađe, čak ni njegovi najbliži, a ni policija. On se uplašio da ga organi reda ne povežu sa Belivukom i njegovom ekipom. Darko se, osim policije, uplašio i Veljine ekipe, da mu neko od njih ne pripreti zbog automobila, pa je to bio dodatni razlog da se skloni - kaže izvor blizak pevaču.

Nije u kontaktu s kupcem

Međutim, kako saznajemo, nakon nekoliko dana „izolacije“, Lazić je ipak otišao u policiju.

- Potvrdio je priču Ane Sević, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio „mercedes“ u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat - dodaje sagovornik upoznat sa slučajem.

Nakon što je u javnost dospela informacija da je Lazić nestao, on se još jedan dan nije oglašavao niti javljao, da bi potom rešio da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo. Pevač se oglasio putem Instagrama i objavio fotografiju sa bratom i prijateljem.

Naš izvor dodaje da je o ovom slučaju obavešten i tužilac, koji se izjasnio da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom i Anom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Ana Sević besna na bivšeg muža

Rekla sam mu da reši papirologiju, ali to se nije desilo

l Ana Sević je ranije za Kurir potvrdila da je davala izjavu u policiji, kao i da je besna na bivšeg muža jer nije ispunio dogovor.

- To je auto koji mi je Darko poklonio nakon našeg venčanja. Zapravo, Darko je dao moj auto koji sam vozila dečku od kog je kupio taj „mercedes“. Ta kola mi se nikada nisu sviđala jer nisu praktična - rekla je Ana i dodala:

- Darko je taj sportski auto ponovo prodao dečku od koga ga je i kupio. Međutim, novac od njega nikad nije uzeo. Sporno je to što se taj auto vodi na mene, a dogovor je bio da kada ga taj dečko isplati, da se prebaci na njega. Međutim, auto nikad nije isplaćen. Nije me interesovalo šta se dešava sa vozilom. Pre nekoliko meseci je auto pronađen sa lažnim tablicama i policija je sa mnom kontaktirala kao sa vlasnikom. Poslednjih šest godina niti sam videla taj auto, niti znam šta se dešavalo za sve ovo vreme sa njim. Nakon razvoda rekla sam Darku da me ne zanima auto i da reši kompletnu papirologiju. Nažalost, to se nije desilo i sada se moje ime provlači u priči sa kojom nemam apsolutno nikakve veze.

Ana Sević, Darko Lazić
foto: Damir Dervišagić

Iza rešetaka

Žrtve sekli na delove

l Podsetimo, Veljko Belivuk uhapšen je 4. februara sa 22 člana kriminalne grupe, koju je, kako se sumnja, predvodio. Zasad se sumnjiče za najmanje tri otmice i ubistva, trgovinu drogom i ilegalno posedovanje oružja. Sumnja se da je Belivukova grupa žrtve brutalno mučila pre smrti, a zatim ih sekla na delove i tela uništavala kiselinom. Belivuk, kao i pripadnici njegovog klana, nalaze se u pritvoru.

stampano izdanje 13.04.2021
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

DANAS POKLON U KURIRU - DODATAK STARS! Otvorila se za letovanje - Anastasija dala 15.000 evra za odmor u Meksiku

Stars
foto: AMG

Otvorila se za letovanje - Anastasija dala 15.000 evra za odmor u Meksiku.

Cecina naslednica trenutno je s drugaricama u skupom odmaralištu u Americi, u hotelu u kom je noćenje hiljadu evra.

Imanje iz Lisovića traži novog gazdu - Farma se prodaje za 215.000 evra.

Taki Marinković za Stars - Maju i Janjuša veže ludačka ljubav, njih dvoje su đavoli.

Glumac - Sloba dobio ulogu u Balaševićevom filmu! Intervju sa Slovenkom, majkom Aleksandre Nikolić - Nas dve nismo prostitutke, legalno zarađujemo!

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track