DECA SPASLA DEVOJČICU (10) SILOVANJA U TRŽNOM CENTRU: Stravični detalji seksualnog napada na dete u toaletu
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

RADNIK OBEZBEĐENJA PRIVEDEN

DECA SPASLA DEVOJČICU (10) SILOVANJA U TRŽNOM CENTRU: Stravični detalji seksualnog napada na dete u toaletu

Crna Hronika -

Dragan Š. (61), radnik obezbeđenja tržnog centra "Aviv park" na Zvezdari, nije uspeo da siluje devojčicu (10) u toaletu tog šoping-mola samo zahvaljujući njenoj sestri i drugu! Dok se pedofil skidao ispred devojčice, njeni sestra i drug su je ispred vrata neprekidno dozivali, zbog čega je Dragan odustao od silovanja i pustio je napolje!

Nakon što je uhapšen, Dragan je izveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, gde je negirao da je napao dete.

Kako sesaznaje od izvora iz istrage, Dragan je u ponedeljak oko 16 sati primetio devojčicu kako se igra u parku tržnog centra sa sestrom i drugarom.

- On je pozvao devojčicu da pođe s njim u zgradu tržnog centra i odveo ju je u muški WC. Srećom, za njima su krenuli devojčicina sestra i drug, koji su se zabrinuli, pa su stali ispred vrata toaleta i počeli da dozivaju prestravljenu devojčicu. Dragan je tada odškrinuo vrata toaleta i podviknuo im da se gube odatle i da prestanu da viču - priča izvor.

Dragan se potom vratio u WC, pa je prišao devojčici, otkopčao šlic i izvadio polni organ pred njom.

- Preplašena devojčica je zavapila: "Nemoj, čiko, molim te", a u tom trenutku njeni sestra i drug su ponovo počeli da viču ispred vrata i da je dozivaju. Pošto su deca dizala buku u tržnom centru, Dragan se uplašio da će neko shvatiti šta se dešava u toaletu, pa je zakopčao šlic, poljubio devojčicu u obraz, potapšao je po zadnjici i rekao: "Ovo je naša mala tajna." Zatim je otvorio vrata i pustio je da izađe - ispričao je izvor.

Devojčica je, od silnog straha, neko vreme ćutala o torturi, pa je tek kasnije, oko 19 sati, sve ispričala roditeljima, koji su odmah pozvali policiju.

Roditelji zvali policiju

- Devojčica je u pratnji roditelja otišla u policiju, gde je do detalja opisala šta joj se desilo. Inspektori su odmah preuzeli snimke sa video-nadzora u "Aviv parku", na kojima se videlo kako Dragan u 16.20 ulazi sa devojčicom u WC, a ubrzo zatim oboje izlaze. Pošto je on u međuvremenu, oko 18 sati, završio smenu i otišao kući, policajci su otišli po njega u stan i priveli ga - objasnio je izvor.

Prema njegovim rečima, Dragan je glumio da je šokiran kad je video policajce na vratima i od početka se pravdao da nije ni pipnuo devojčicu. Na isti način se juče pravdao i pred tužiocem, ali mu je određen pritvor do 30 dana.

Tereti se za obljubu deteta, za šta mu preti pet do 12 godina zatvora.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track