ARKAN BI DANAS NAPUNIO 69 GODINA: Veljko se EMOTIVNOM PORUKOM oglasio na društvenim mrežama! FOTO
Foto: Printscreen Youtube/ WAR NEVS, Nemanja Nikolić

ne zaboravlja oca

ARKAN BI DANAS NAPUNIO 69 GODINA: Veljko se EMOTIVNOM PORUKOM oglasio na društvenim mrežama! FOTO

Crna Hronika -

Željko Ražnatović Arkan rođen je na današnji dan, 17. aprila, i da je živ, danas bi napunio 69 godina.

Ovim povodom na Instagramu se oglasio njegov sin, Veljko Ražnatović.

"Srećan rođendan, tata", napisao je Veljko između ostalog u svojoj objavi.

Da podsdetimo Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000 godine u beogradskom hotelu "Interkontinental".

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Veljko je u junu 2020. godine dobio prvo dete - sina sa suprugom Bogdanom Ražnatović, a nasledniku je dao ime po pokojnom ocu - Željko.

"Molio sam Boga da dobijem muško dete zato što za muško znam kako ću i šta ću, a za žensko pojma ne bih imao, morao bih da stavim prst na glavu, da razmislim. Ja sam malo radikalan. Bio bih gori od Nikole Koje, on ju je puštao da ide na splavove, ja je ne bih ni puštao, pa ne bih morao da pratim", rekao je Veljko Ražnatović u emisiji "Ekskluzivno" kada je postao otac.

Ražnatović je upucan hicima iz heklera, a tada su osim njega, ubijeni i Milenko Mandić Manda (44) i Dragan Garić (47).

Bio je u društvu Milenka Mandića Mande (44) i Dragana Garića (47), telohranitelja, koji su takođe ubijeni, ali i bivšeg direktora Komercijalne banke Ljubomira Mihajlovića. Za ubistvo je osuđen bivši policajac Dobrosav Gavrić. Zbog tog ubistva osuđen je u Srbiji na 35 godina. Uhapšen je 2012. u Južnoafričkoj Republici. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina.

Još se ne zna ko je nalogodavac likvidacije. Ispred hotela su tog dana oko 17 časova stala dva automobila. Iz jednog su izašli Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, odranije poznati policiji. Iz drugog vozila izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić.

Pegla je ostao na parkingu, dok su preostala trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo. Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta posle 17 sati, prišli su im Đuričić i Nikolić. Pozdravili su se, Gavrić je seo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu. Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio je Arkanu u potiljak.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track