DŽAJINA KOMŠINICA BRUTALNO PREBILA MAJKU! Nesrećnu staricu su jedva uspeli da spasu od POMAHNITALE ĆERKE! FOTO
Foto: Kurir

ĆERKA PREBILA MAJKU

DŽAJINA KOMŠINICA BRUTALNO PREBILA MAJKU! Nesrećnu staricu su jedva uspeli da spasu od POMAHNITALE ĆERKE! FOTO

Crna Hronika -

Ž. P. (50) umalo je juče ujutru ubila svoju majku O. P. (85) na terasi njihovog stana u Beogradu!

1 / 8 Foto: Kurir

Nezapamćeno porodično nasilje dogodilo se u komšiluku proslavljenog fudbalera i počasnog predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića Džaje.

- Džajina kuća je odmah pored zgrade u kojoj se dogodio pokušaj ubistva, prve su komšije, ali ne verujem da se druže, jer su te žene vrlo čudne i nisu druželjubive. Džaju inače viđamo, fin je čovek - rekle su komšije.

uviđaj na Karaburmi
uviđaj na Karaburmifoto: Nikola Anđić

Kako kažu, nesrećnu staricu su od pomahnitale ćerke spasli nakon što su čuli galamu, a potom i videli nemilu scenu.

- Ćerka je rukama i nogama udarala O. P., koja je oblivena krvlju ležala na terasi. Ž. P. je skakala majci po glavi i šutirala je. Komšija je povikao: "Alo, bre, šta to radiš?", a ona je ušla u kuću. Da taj čovek nije povikao, ubila bi je sigurno - kaže zaprepašćeni sused.

Doživela gubitak

Dečko izvršio samoubistvo

Inače, Ž. P. je pre nekoliko godina doživela gubitak. - Bila je zaljubljena u muškarca iz njene zgrade. Međutim, to je izgleda bila nesrećna ljubav, jer je on voleo drugu ženu, a nažalost, pre nekoliko godina je izvršio samoubistvo - kaže poznanica Ž. P.

- To je bilo oko osam sati. Prvo se čula vika i kao da je neko kukao i dozivao pomoć, međutim, baš u tom trenutku je u ulici nestala struja i popalili su se neki alarmi, pa zbog njih nismo više ništa čuli. Tada je komšija izašao na terasu i video užasnu scenu. Pretpostavljamo da je baka istrčala na terasu kako bi dozvala pomoć, ali ćerka ju je oborila i onesvestila od udaraca.

Policija i Hitna pomoć brzo su stigli, a Ž. P. su zatekli kako sedi na stepenicama na ulazu u zgradu.

policija i forenzika ispred zgrade
policija i forenzika ispred zgradefoto: Nikola Anđić

- Imala je kapu na glavi i šal, delovala je pogubljeno. Baka je bez svesti ležala na balkonu. Glava joj je bila unakažena. O tome koliko je ćerka bila brutalna govore i krvave fleke svuda po terasi i fasadi - kaže naš izvor i dodaje da su lekari Hitne pomoći 45 minuta reanimirali O. P., posle čega su je odvezli u bolnicu i bore se za njen život.

Komšije kažu da su se majka i ćerka i ranije svađale, a da je Ž. P. problematična.

- Ona, izgleda, ima neke psihičke probleme. Vrlo čudno se ponaša, izbegavali smo je. Majka je brinula o njoj, a zbog čega je sad došlo do toga da je maltene ubije, ne znamo - kaže izvor. Ž. P. je sanitetom odvezena u psihijatrijsku ustanovu.

Kurir.rs/ Jelena Ivić/ foto: Nikola Anđić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track