OBIČNO ČUKANJE U PAZARU PRETVORILO SE U TUČU I KRVAVI PIR: Sudarili se auto i motor, pa motociklisti zario nož u grudi (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen

saobraćajka

OBIČNO ČUKANJE U PAZARU PRETVORILO SE U TUČU I KRVAVI PIR: Sudarili se auto i motor, pa motociklisti zario nož u grudi (VIDEO)

Crna Hronika -

Za vozačem automobila policija traga već drugi dan

NOVI PAZAR - U samom centru Novog Pazara u ulici Stefana Nemanje došlo je do tuče posle "čukanja" u kojem su učestvovali putnički automobil i motor.

Na snimku deluje da su oba vozača posle sudara bila bez povreda ali i pored toga adrenalin ih je očigledno zaslepeo. Do incidenta je došlo juče u popodnevnim satima.

Reč je o delu snimka na kojem se ne vidi kako je motociklista potom pao.

Naime, E. M. (29) iz Novog Pazara juče je teško povređen pošto mu je posle saobraćajnog udesa, kako se sumnja sugrađanin I. L. (39) zario nož u grudi. Za I. L. novopazarska policija intenzivno traga već drugi dan.

Incident se dogodio u utorak popodne u Ulici Stefana Nemanje posle sudara motocikla kojim je upravljao E. M. i automobila za čijim je volanom bio I. L.

Došlo je do kontakta automobila i motocikla, zatim i do svađe i tuče tokom koje je I. L. nožem ubo E. M. u predelu grudi naneviši mu povredu srčane maramice. Posle incidenta I. L. je pobegao i policija za njim traga. Teško povređeni E. M. prebačen je najpre u novopazarsku opštu bolnicu a zatim tokom dana u Klinički centar Srbije gde je hitno operisan.

Novi Pazar, Tuča, Sudar
foto: Facebook Printscreen

Inače, teško povređeni E.M. 2010. godine je posle kraće svađe nožem ubio svog vršnjaka Nedžada Osmanovića (18) i zbog tog ubistva osuđen je na zatvorsku kaznu od deset godina. Zbog amnestije iz zatvora je izašao nešto ranije.

Sukob na ulici u Novom Pazaru u utorak popodne zabležeile su i kamere susednih lokala. Na snimcima se vidi tuča a zatim i kako E.M. provera koliko je povređen. Dalje, vidi i kako I. L. ulazi u automobila i odlazi sa mesta incidenta a E. M. pokušava da podigne motor i posle nekoliko karaka pada jer je iskrvario.

(Kurir.rs/Z. Š./Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track