"BUDALO, JEL VIDIŠ ŠTA SI URADIO" Krvava žurka na Bulbulderu se završila masakriranjem Amerikanca
Foto: Kurir, Privatna arhiva

alkoholno ludilo

"BUDALO, JEL VIDIŠ ŠTA SI URADIO" Krvava žurka na Bulbulderu se završila masakriranjem Amerikanca

Crna Hronika -

U pritvoru Višeg suda u Beogradu nalazi se pet osoba osumnjičenih za ubistvo Amerikanca Gavina Glima (54) čije je telo pronađeno u jednoj kući u beograskom kraju Zvezdara.

Njima se na teret stavlja teško ubistvo, jer su pokojniku iz džepova uzeli 2.500 dinara, pa se ovo ubistvo tretira kao zločin iz koristoljublja. Ipak, da sve nije bilo tako čisto, pričaju komšije iz dvorišta u kojoj se odigrao surovi zločin. Žrtva je navodno usmrćena udarcima sekirom i drugim metalnim predmetima u glavu, koja je bila navodno smrskana. Šta se tačno dogodilo, treba da utvrdi istraga koja je u toku, aku svetki ba cei tragučan slučaj bacaju i reči komšija.

"Čuli smo buku u toku noći, muziku, viku, svađu, ali to se iz Vladimirove kuće čulo i ranije, a i ko da izađe da zaviruje. Ujutru je došla policija, rekli su da je neka Marina zvala policiju i nju traže. Rekla sam im prezimena nas koji živimo ovde i kažem da na ovom broju ne živi nijedna Marina. Ona je tad izašla iz Vladimirove kuće i počela da priča. Govorila je kako je tu mrtav čovek, da su ga pronašli na okretnici autobusa 65, neprestano je pričala", izjavila je komšnica Vladimira Đorđevića, u čijoj kući se dogodio zločin.

Priča misteriozne Marine bila je konfuzna i sumnjiva.

"Pitali su je da li ima povrede po telu, a ona im je reklada se žali na bol u želucu. Izašli su tada iz kuće i njih dvojica i ja Vladimiru kažem: "Budalo, šta ti je to trebalo, šta si uradio", a on još uvek pijan, ne zna ni šta priča i kaže mi: "Šta ja imam s tim, umro je"... Policija je tada ušla i zatekla mrtvog čoveka u hodniku pored ulaznih vrata. Valjda je pokušao da beži, pa su ga tu sustigli i

iši sud u Beogradu odredio je danas pritvor za petoro osumnjičenih za učešće u ubistvu američkog državljanina Glim Gavin Kempa na Zvezdari između 3. i 4. maja.

Oni su prethodno saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo iz koristoljublja, rekla je za Tanjug portparolka suda Ivana Rakočević.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od najmanje 10 godina zatvora.

Sud je saopštio da je pritvor određen za Đ.M, M.J, Đ.V, K.LJ. i R.B.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja