ŽENE KOJE SU BRUTALNO UBILE SVOJE MUŽEVE U SRBIJI Jezivi slučajevi nasilja, tuče, ubadanja, jedno ubistvo se dogodilo pred detetom
Foto: Zorana Jevtić

STRAŠNO

ŽENE KOJE SU BRUTALNO UBILE SVOJE MUŽEVE U SRBIJI Jezivi slučajevi nasilja, tuče, ubadanja, jedno ubistvo se dogodilo pred detetom

Crna Hronika -

Nesvakidašnji slučaj, ali nažalost ne i jedini u Srbiji, dogodio je sredinom aprila u Obrenovcu, kada je Biljana P. (55) usmrtila svog vanbračnog supruga Bojana A. (54).

Biljana iz Piromana, uhapšena je u petak, zbog sumnje da je pre nešto više od 15 dana, počinila jezivi zločin. Telo nesrećnog čoveka, u fazi raspadanja i s vidljivim tragovima nasilja, pronađeno je 30. aprila u porodičnoj kući u Piromanu, gde su živeli poslednje dve godine.

ubistvo, Obrenovac
foto: Kurir, Privatna Arhiva

- Telo je pronašao komšija, koji je odmah obavestio policiju. Hitna pomoć je konstatovala smrt, a kako je utvrđeno, Bojan A. viđen je poslednji put 17. aprila. Pretpostavlja se da je ubijen tog dana ili dan kasnije. Telo je u trenutku pronalaska već bilo u fazi raspadanja - rekao je nešto ranije izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Kako je naš izvor još dodao, sumnja se da je Biljana P. izvršila brutalno ubistvo i da je nakon toga pobegla.

Svakako da ovo nije prvi put da javnost u našoj zemlji bude šokirala informacijama o brutalnoj vrsti nasilja žena nad svojim muževima.

Nastavnica izbola muža

Sve stanovnike Zrenjanina, ali i okolnih mesta, prošle godine u septembru mesecu šokirala je vest da je tada 41-godišnja nastavnica Stanislava M. u naselju Bagljaš, nožem ubila svog 39 godišnjeg muža Branislava M.

Naime, jezivi sukob dogodio se u njihovoj kući, naočigled petogodišnje ćerke.

Zrenjanin, ubistvo u Zrenjaninu, Stanislava M., Branislav M.
foto: Printscreen Facebook

Stanislava je supruga napala rano ujutru, gotovo na spavanju, dok je on pokušavao da pobegne od pomahnitale žene. Međutim, sustigla ga je na ulici i ubola u vrat i glavu, dok je čovek vikao: "Nemoj zbog deteta!". Kako smo ranije saznali, ona ga je izbola u kući, a kasnije ga je dokrajčila kada je on istračao napolje. Posle zločina je htela da pobegne kolima s detetom, koje je videlo krvavi pir, ali su je komšije sprečile.

Bagljaš, Zrenjanin, zločin
foto: Kurir/S.U.

Nakon hapšenja Stanislava je navodno je policiji ispričala da je supruga ubila jer ju je drogirao.

Alatom za okopavanje nasmrt pretukla supruga

Slavica Jablanović (64), alatom za okopavanje bašte do smrti je udarala svog supruga Milana (70), prošle godine u aprilu mesecu u paraćinskom selu Buljane.

Sumnja se da su se supružnici posvađali u kući, posle čega su izleteli u dvorište, gde je Slavica dograbila prvi predmet koji joj se našao nadohvat ruke i njime počela besomučno da udara muža.

Slavica Jablanović, Milan Jablanović, ubistvo, Buljane, selo kod Paraćina, motika, ubila muža motikom
foto: Kurir

Kako se tada pisalo, ovaj jezivi zločin zabeležile su kamere video-nadzora koji su Jablanovići imali na kući. Navodno, na snimku se vidi kako iz kuće prvo izlazi Slavica, a za njom i Milan. Po pokretima tela moglo bi se reći da su se raspravljali, a onda je Slavica uzela motičicu za okopavanje cveća i počela njome da ga udara u telo i glavu. Milan se u početku branio, pokušavao je rukama da zaštiti glavu, ali je na kraju pao, a ona je nastavila da ga udara. Mlatila ga je i drvenim delom, ali i oštrim, rekao je tada šokirani komšija.

- Možda ona i nije znala šta je uradila, sudeći po njenom psihičkom stanju. Bila je čudna, ponekad i agresivna. Upadala je komšijama u kuću i iz čista mira vikala i vređala. Niko joj to nije uzimao za zlo, jer smo znali da nije kako treba - rekao je tada jedan od komšija, i dodao da je Milan bio dobar čovek.

Ubila muža pa pozvala policiju

Pre tri godine, tačnije u oktobru 2018. godine, Jelena I. (41), uhapšena je jer je u porodičnoj kući u Gospođincima kod Žablja, nožem u grudi izbola nevenčanog supruga Branislava Đ. (48).

Ona je tada policiji ispričala, kako se njen nevenčani suprug sam ubo nožem u grudi i legao da spava. Međutim kasnije istragom je utvrđeno da se zapravo radilo o ubistvu.

žena, ubistvo, muž, Gospođinci, Žabalj
foto: Ana Paunković

Inače, Jelena je nakon što je ubola supruga, smestila ga tako ranjenog u krevet. Prema tadašnjim informacijama, navodno se bračni par žestoko posvađala, a onda je Jelena zgrabila nož i zarila mužu u grudi. Branislav je posle ranjavanja bio živ, pa su njih dvoje legli u krevet i zaspali. Međutim, sutradan, oko šest ujutru, Jelena je pokušala da probudi Branislava, ali bezuspešno. Nesrećni čovek je preminuo tokom noći zbog unutrašnjeg krvarenja.

(Kurir.rs/M.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track