OVO JE DEVOJČICA (7) KOJA JE IZGORELA U ŠAŠINCIMA: Majka i sestre još ne znaju da je nastradala, neprestano je dozivaju (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Kurir

tragedija

OVO JE DEVOJČICA (7) KOJA JE IZGORELA U ŠAŠINCIMA: Majka i sestre još ne znaju da je nastradala, neprestano je dozivaju (FOTO)

Crna Hronika -

U stravičnom požaru koji se desio noćas u Šašincima kod Sremske Mitrovice nastradala je sedmogodišnja devojčica Lj. J. dok je njena sestra zadobila teške povrede.

Požar je izbio noćas oko 3.30 sati u neuslovnoj kući u kojoj je Beba J. (28) živela sa četiri ćerke.

Šašinci, izgorela kuća
foto: Privatna Arhiva

Devojčice je iz kuće u plamenu izneo ujak koji je sinoć ostao da prespava kod rođene sestre.

Šašinci, izgorela kuća
foto: Privatna Arhiva

Sedmogodišnja LJ. J. se prema nezvaničnim informacijama uplašila kad je počeo da kulja dim i pobegla je u drugu prostoriju gde je nakon intervencije vatrogasaca i pronađeno njeno telo sklupčano pored kreveta.

1 / 13 Foto: Ana Paunković

Njena sestra je prema nezvaničnim informacijama zadobila teže opekotine stomaka i prebačena je u Institut za majku i dete u beogradu. Majka Beba J. i ostale dve devojčice su zadobile nešto lakše povrede i nalaze se u bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Ispred izgorele kuće na početku naselja okupili su se rođaci i prijatelji. Na mestu gde je pronađeno telo nesrećne devojčice zapali su sveću.

Majka Beba J. i ostale sestre prema njihovim rečima još ne znaju da je Lj. J. nastradala i stalno je dozivaju i pitaju za nju. Deca čak ni ne znaju da im je sestra ostala unutra.

00:12

MESTO TRAGEDIJE U ŠAŠINCIMA: Sedmogodišnja devojčica stradala u požaru, tri njene sestre i majka dobile opekotine

Uzrok požara prema nezvaničnim saznanjima je sveća pošto u kući nije bilo struje.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track