ZVICER KAO HANIBAL LEKTOR: Slali mu na degustaciju ćevape od svinjskog mesa i samlevenih ljudi! RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆI
Foto: Printscreen

ZVERSTVO KAKVO JE DOSAD BILO SAMO NA FILMU

ZVICER KAO HANIBAL LEKTOR: Slali mu na degustaciju ćevape od svinjskog mesa i samlevenih ljudi! RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆI

Crna Hronika -

Radoju Zviceru, odbeglom vođi "kavčana", Belivukov klan slao avionom u Crnu Goru dve vrste ćevapa, jedne od žrtava koje su ubili i samleli, a druge od svinjskog mesa koje su kupovali u jednom beogradskom restoranu

Ćevapi od ljudskog mesa, koje je, kako se sumnja, kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića mlela i pravila od žrtava ubijenih u Ritopeku, odbeglom vođi kavačkog klana Radoju Zviceru stizali su iz Beograda avionom u Crnu Goru! Kako izvor Kurira otkriva, zajedno sa pošiljkom ćevapa od ljudi, Zvicer je tražio i da mu se dostave ćevapi iz jednog poznatog beogradskog restorana!

Sve slikali

- Ćevapi, već ispečeni, slati su mu u dve odvojene kutije, i to avionom. Navodno, voleo je da ima i jedne i druge i da ih jede istovremeno kako bi mogao da procenjuje koji su mu ukusniji, s tim što je u one od ljudskog mesa, inače ostataka njegovih krvnih neprijatelja, kao prilog obavezno stavljao luk - priča sagovornik Kurira.

On dodaje da nije siguran da li je Zvicer ideju dobio od najpoznatijeg kanibala Hanibala Lektora iz kultnog filma „Kad jaganjci utuhnu“ ili od pripadnika nekada moćnog zemunskog klana, čije su vođe od svojih žrtava pravile gulaš. Fotografije zapakovanih ćevapa, navodno, razmenjivali su međusobno preko tajne aplikacije Skaj.

Podsetimo, u kući strave u Ritopeku, kako se sumnja, pripadnici grupe Belivuka i Miljkovića, čiji je nadimak bio Mesar, brutalno su mučili žrtve koje su namamili, a potom ih kasapili i mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa. Mašina je, podsetimo, pronađena u specijalnoj bunker-prostoriji u vikendici.

Veljko Belivuk, Marko Miljkovic Mare
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Kupili je od mesara

- Postoje informacije koje ukazuju da su kupili polovnu mašinu od vlasnika jedna mesare koja je bila pred zatvaranjem. Stavili su je u tajnu prostoriju, u koju su najverovatnije ulazili po potrebi, odnosno samo kada su u toj mašini mleli ljude koje su prethodno ubili i raskomadali - objašnjava naš sagovornik.

Navodno, nije im uvek išlo sve po planu i povremeno su imali problem sa mašinom, koja nije bila u potpunosti ispravna.

- Povremeno se kvarila i to je izazivalo veliku nervozu kod pripadnika grupe, s obzirom na to da nisu baš lako mogli da pozovu majstora da je popravi, pa su s vremena na vreme imali problem sa njom - dodaje on.

Ostale raskomadane i samlevene žrtve navodno su pakovali u džakove i bacali u Dunav.

Ritopek, mašina za mlevenje mesa
foto: Screenshot

Lociran

Zvicer u Južnoj Americi

Bezbednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu kavačkog klana, u jednoj od zemalja Južne Amerike, pišu Novosti. Navodno, Zvicer stalno menja boravište, a sumnja se i da koristi nekoliko falsifikovanih pasoša. Podsetimo, Srbija je za njim raspisala poternicu zbog sumnje da je rukovodio Belivukovom i Miljkovićevom grupom. Dvojica osumnjičenih, kako je Kurir pisao, boravila su u poseti Zviceru u Kotoru u januaru ove godine, neposredno pred hapšenje. - Zvicer je prošlog leta izbegao atentat u Ukrajini i verovao je da je napad na njega organizovao "pink panter" Milan Ljepoja, koji je potom nestao u Beogradu. Istražitelji sumnjaju da je Ljepoja ubijen u Ritopeku, i to upravo po Zvicerovom nalogu - objašnjava naš sagovornik.

Ritopek, Automobil
foto: Printscreen

Mučili žrtve

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da su pripadnici klana Veljka Belivuka pravili ćevape od ljudi i slali ih Radoju Zviceru, vodi kavačkog klana.

- Taj Zvicer je, kad ga neko iznervira, od Belivuka tražio da mu pošalje ćevape. I Belivukovi koljači su zaista ljude ubijali, mleli ih u industrijskoj mašini za meso, pravili ćevape i slali ih Zviceru. Pre nego što ih ubiju, oni su svoje žrtve najstrašnije mučili. Sekire koje su nađene u tajnom bunkeru služile su za jezivo iživljavanje. Utvrđeno je da su nekim žrtvama gurali sečivo sekire u anus ili im sekli tetive, a nekima su čekićima razbijali zglobove i glavu - rekao je, između ostalog, Aleksandar Vučić.

Američka serija „Moć“

Srpski mafijaš od protivnika pravi ćevape

l Američka serija „Moć“ (POWER ) predstavlja srpske mafijaše kao kanibale, a njih u toj seriji predstavlja Milan, koga glumi Kalan Malvi, kod nas popularan zbog uloge Drejzika u seriji „Nestašne godine“. Nekoliko puta u seriji se spominje da Milan od svojih protivnika pravi ćevape, pa ga glavni junak naziva srpskim Hanibalom Lektorom!

Milan, koji je narko-diler i šef obezbeđenja jednog kluba, predstavljen je kao osoba koja iz hobija jede svoje protivnike posle smrti.

stampano izdanje 18.05.2021
foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU - DODATAK STARS! DRAMA NA VENČANJU: Luna vrištala na muža i roditelje!

Drama na venčanju - Luna vrištala na muža i roditelje: Prodali ste me, vi ste odali kad se udajem!

Đoganijeva pobesnela kad je videla da su novinari saznali kada će postati gospođa Miljković, pa je za to optužila Marka, Anabelu i Gagija. Plus: pogledajte kako izgleda blogerka dan nakon svadbe.

Otkrivamo: Božana zavrnula klijenta za 4.000 evra - uzela mu pare i nikad mu se više nije javila!

Šokantna tvrdnja Nebojše Tubića Žapca: Šijan je ubijen zbog Elene Karić!

Otac Maje Marinković uplašen: Janjuš će mi ubiti ćerku!

Kristijan ostaje na ulici: žena Ivana ga neće primiti u stan, prevaru mu ne oprašta!

Ne propustite novi Stars!

stampano izdanje 18.05.2021
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja