ANU IZ VALJEVA UBIO SUSPENDOVANI POLICAJAC? Bili u emotivnoj vezi, a ona ga u dva navrata prijavljivala zbog nasilja i proganjanja
Foto: S.S.

bila majka dvoje dece

ANU IZ VALJEVA UBIO SUSPENDOVANI POLICAJAC? Bili u emotivnoj vezi, a ona ga u dva navrata prijavljivala zbog nasilja i proganjanja

Crna Hronika -

Valjevska policija intenzivno traga za osobom koja je juče u jutarnjim satima ispred zgrade u kojoj je živela ubila Anu I. (34), majku dvoje maloletne dece.

Ubistvo se dogodilo u naselju Peti puk, a nesrećna žena je ubijena kada je krenula na posao.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši emotivni partner, kome je zbog porodičnog nasilja izrečena mera zabrane prilaska.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o M.M.(52) suspendovanom policajcu iz Valjeva, ali policija još uvek to zvanično nije potvrdila, niti su se oglašavali saopštenjem za javnost.

Naši izvori navode da je žrtva u dva navrata prijavljivala bivšeg parnera zbog nasilja i proganjanja.

- Njemu su u dva navrata izrečene mere zabrane prilaska Ani I. Prva krajem 2019. godine, kada je zbog toga uhapšen. Iako je tužilaštvo tražili da mu se odredi pritvor, Osnovni sud u Valjevu ga je pustio na slobodu i izrekao mu uslovnu kaznu. Tada je protiv njega policija pokrenula disciplinski postupak i oduzela mu oružje. Druga mera mu je izrečena početkom ove godine, kada je zbog porodičnog nasilja i proganjanja, koje je prijavila Ana, ponovo uhapšen i u Osnovnom sudu je potpisao sporazum o priznavanju krivice, tako da je vrlo brzo pušten na slobodu, uz uslovnu kaznu u trajanju od tri godine i zabranu prilaska žrtvi - navode naši izvori bliski istrazi.

Ubijena žena je bila razvedena i majka dvoje maloletne dece.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track