KALINIĆ O ZEMUNSKOM KLANU: Šilerova je srušena zbog drogiranih političara, odbio sam da ubijem jednog od najpoznatijih Srba
Foto: Printscreen, Printscreen/Facebook

osuđen na 30 godina zbog ubistva premijera đinđića

KALINIĆ O ZEMUNSKOM KLANU: Šilerova je srušena zbog drogiranih političara, odbio sam da ubijem jednog od najpoznatijih Srba

Crna Hronika -

Sretko Kalinić (47), osuđen na 30 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića i zločina zemunskog klana, govorio je o tajnama iz Šilerove.

Na pitanje da li je zemunski klan imao zaštitu ljudi iz vrha države i da li su imali policijske značke, Kalinić tvrdi da osim Dejana Milenkovića Bagzija, niko nije imao značku.

Kako kaže, Dušan Spasojević i Mile Luković posle atentata na premijera Zorana Đinđića nisu imali kod sebe po pola miliona maraka, kako se priča.

- Dušan je imao nešto manje od 50.000 maraka. Prevareni su od svih. Njihovu likvidaciju je naredio onaj što je naručio zadnji posao od njih. To su morali očekivati, znali su šta rade, za koga i šta su uradili. U Šilerovoj nije ostalo ni dinara! I nije srušena zbog toga - kaže Kalinić i dodaje:

- Nikad se neće videti ko je od političara odlazio tamo i ko se od njih drogirao u Šilerovoj. Zbog toga je Šilerova srušena - priča Sretko i napominje da nema kaseta na kojima se vide političari u Šilerovoj.

Objašnjava i da se dešavalo da odbije zadatak od Dušana i Kuma.

- Odbio sam, ali ne zato što nisam mogao da završim, već zato što taj neko ko je trebalo da bude meta nije zalužio da bude likvidiran. I danas je živ i zdrav, i jedan je od najpoznatijih Srba. To bez mene nisu nikako mogli da završe.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track