01:40

Mesto na kom je muž pucao u ženu i sebe u Prokuplju

strašno

EPILOG PUCNJAVE U PROKUPLJU: Preminuo Zoran koji je pucao u bivšu suprugu pa u sebe

Crna Hronika -

Zoran B. (53), koji je jutros hicem iz pištolja ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu I. R. (44), a potom pucao i u sebe, čekao je ženu na klupici da dođe na posao, u Opštinu Prokuplje. Očevici su ispričali da su videli Zorana kako sedi na klupi neko vreme, a sa njim je navodno bio jedan muškarac.

- I. R. je automobilom došla na posao. Pošto se parkirala i izašla iz auta, on joj je prišao s leđa i zapucao. Nakon što je žena pala, pucao je sebi u glavu - kaže naš izvor.

Prokuplje, Zoran B.
foto: Printscreen/RTS

Ranjena žena je u stabilnom stanju, nalazi se u KC Niš. Kako saznajemo, Zoran B. i I. R. ne žive zajedno već 13 godina, a vodili su sudski spor oko plaćanja alimentacije.

- Imaju dvoje dece, a Zoran im nikada ni dinar nije dao, pa je I. R. morala da potraži pomoć od suda. Proces je bio dugotrajan, a Zoran ga je na sve moguće načine opstruirao. Nije dolazio na zakazana ročišta, zbog čega ga je svojevremeno i policija privodila u sud - kaže naš izvor upoznat sa slučajem i nastavlja:

- Nedavno je sud doneo rešenje o prinudnoj naplati alimentacije, odnosno doneto je rešenje da mu se oduzme imovina i tako se namiri dug prema deci. Međutim, izgleda da je to toliko iznerviralo Zorana da je rešio da učini ono najgore. Izvor kaže da Zoran i I. R. godinama nisu imali kontakt, osim što bi se viđali u sudu.

Prokuplje, Zoran B.
foto: Printscreen/RTS

- Ranije, pre mnogo godina, on je nju zvao, pretio joj, govorio da će je ubiti. Međutim, od tada je prošlo dosta vremena i poslednjih godina uopšte nije kontaktirao sa bivšom suprugom, ali ni sa decom. Ovo je bilo potpuno neočekivano - kaže izvor.

Ima dosije

Zoran B. ima dosije u policiji, a prijavljivan je i za nasilje u porodici.

- Pre desetak godina je hapšen kao član organizovane kriminalne grupe zbog nekih narkotika, a ima i druga krivična dela. Bio je i u zatvoru - kaže izvor.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track