TAMO GA JE ČEKAO DŽONI SA VRAČARA: Ovako je Zvicer pobegao preko Bosne u Južnu Ameriku! Evo ko ih čuva na skrivenom mestu
Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

kriminal

TAMO GA JE ČEKAO DŽONI SA VRAČARA: Ovako je Zvicer pobegao preko Bosne u Južnu Ameriku! Evo ko ih čuva na skrivenom mestu

Crna Hronika -

Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara i Radoje Zvicer, prema informacijama bezbednosnih službi zajedno se skrivaju na teritoriji Južne Amerike, odakle vode posao šverca kokaina u Evropu.

- Zvicer je iz Crne Gore, preko Bosne i Hercegovine, potom iz Španije došao u Brazil i Dominikansku Repuliku, a na istom području se krije i čovek koji mu je sada desna ruka - Nikola Vušović - prenosi newsbeezer.com.

Ljudi koji ih skrivaju, navodno su stari kontakti vođe kavačkog klana, a sa njima je, kako su otkrili i Luka Cerović, kao i još jedan mladić iz Beograda. Zaštitu im pružaju navodno moćni narko-karteli.

Radoje Zvicer
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, posle hapšenja, Vušović je na kratko bio pritvoren, ali je uspeo da izađe na slobodu.

Kako je Kurir pisao, Nikola Vušović na meti je srpskih istražitelja koji sumnjaju da je učestvovao u zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Kako Kurir saznaje, istražitelji su naložili da se njegov i DNK Luke Cerovića, uporedi sa tragovima nađenim u kući strave u Ritopeku, u kojoj su, prema sumnjama istražitelja, mučeni, kasapljeni, ubijani, a potom mleveni u mašini za meso protivnici kavačkog i klana Veljka Belivuka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track