01:30

Dragoljub Marković, komšija tragično nastradalog Branka u Surčinu

strahota

NAKON 17 SATI IZVUČENO TELO NESREĆNOG BRANISLAVA IZ SEPTIČKE JAME: Komšija ispričao kako je došlo do nesreće u Surčinu VIDEO

Crna Hronika -

Telo Branka V., koji je juče upao u septičku jamu u Surčinu izvučeno je danas nešto posle 17 sati, saznaje Kurir od komšija sa lica mesta.

Naime, kako su komšije ispričale, Branislav V. je pre otprilike mesec dana došao u Surčin iz Makedonije, gde je inače živeo i radio. U Surčinu je živeo sa porodicom, a Ivan T. (41) koji je pokušao da ga spase bio je njegov dobar prijatelj.

Surčin, uviđaj, septička jama, Branko V.
foto: Kurir.rs

- Branko je hteo da vidi stanje te jame, tačnije da li jama preliva, pošto oni u dvorištu imaju 3. Onda je Ivan pokušao da mu pomogne, vezao se kanapom i pokušao da ga izvuče - rekao Dragoljub Marković komšija i stari prijatelj.

Pretpostavlja se da se Branislav merdevinama spustio u jamu, a da ga je onda ošamutio gas iz jame usled koje se onesvestio.

Surčin, uviđaj, septička jama, Branko V.
foto: Kurir.rs

Kako je Dragoljub još ispričao, nešto pre tragedije Branislav i on su sedeli i pričali.

cisterna, Septička Jama, Surčin
foto: Damir Dervišagić

- Nije kap alkohola popio, sedeli smo, pričali. Ne mogu da verujem - kaže očajni komšija.

Nesrećni čovek, imao 4 unuka, a ove godine trebalo da postane deda i petog unuka, budući da je njegova ćerka u 6 mesecu trudnoće, ispričale su komšije.

Policija je danas nešto pre 13 sati završila uviđaj u Surčinu, nakon što su vatrogasci izvukli telo iz septičke jame, koje je pogrebnim vozilom odvezeno.

Podsetimo, dežurnim službama prijavljeno je juče oko 19.30 da je u Surčinu u Ulici Žarka Samardžića 56, muškarac upao u septičku jamu. Na lice mesta su po prijavi odmah stigli policija, hitna pomoć, vatrogasci ali i služba vodovoda i kanalizacije koji su poslali cisternu za pražnjenje jame. Svi napori nažalost nisu pomogli da nesrećnog Branka izvuku živog na površinu.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track