DETALJI TEŠKE NESREĆE NA DUŠANOVCU: Vozač UMRO ZA VOLANOM, pa udario ženu na trotoaru
Foto: čitalac Kurira

nesreća na dušanovcu

DETALJI TEŠKE NESREĆE NA DUŠANOVCU: Vozač UMRO ZA VOLANOM, pa udario ženu na trotoaru

Crna Hronika -

Žena L. R. (58) teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Ulici Peke Pavlović na Dušanvcu u Beogradu kada ju je pokosio "fiat punto".

Za volanom automobila bio je Stevan T. (71), koji je najverovatnije umro u toku vožnje. Pretpostavlja se da je vozaču iznenada pozlilo i da je u trenutku naletanja "punta" na ženu, koja je bila na trotoaru, već bio mrtav. L. R. je sa teškim povredama ruke i glave prevezena u Urgentni centar.

Dušanovac, nesreća, Saobraćajna Nesreća
foto: Jelena Rafailović

Blizu kuće

Pretpostavlja se da je Stevan T. juče oko 10.15 sati krenuo kolima od kuće i posle samo nekoliko metara udario u ženu pešaka.

- "Punto" je išao iz pravca Dušanovca ka TC "Stadion" i izgubio je kontrolu, udario ženu, a potom i u ogradu sa leve strane. Od siline udarca automobil se odbio, otpao mu je prednji, levi točak i zarotirao se, te je završio na sredini ulice - kaže očevidac i dodaje da je povređena žena najverovatnije glavom udarila u šoferšajbnu, a nakon toga i u ogradu.

Dušanovac, nesreća, Saobraćajna Nesreća
foto: Jelena Rafailović

- Pramen kose joj je ostao na ogradi, a ranac koji je nosila joj je odleteo. Glava joj je bila otečena, ali je bila svesna. Nažalost, vozaču automobila nije bilo pomoći. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali bez uspeha. Postoji sumnja da je umro u trenutku kada je izazvao udes ili nekoliko trenutaka kasnije - objašnjava naš sagovornik.

Ćerka neutešna

Na mesto nesreće ubrzo su došla i deca preminulog, budući da se nesreća desila nedaleko od njihove kuće.

- Neutešna ćerka nije mogla da se odvoji od oca. Svima su nam krenule suze od njenih jecaja. Potom su stigli i sin i snaja - priča komšija: - Imao je dobre godine, preležao je i koronu. Kažu da je najverovatnije imao moždani udar, toliko jak da ga je ubio u trenutku. Ćerka pokojnog vozača za Kurir je kratko rekla: - Kažu da je moj otac imao zadesnu smrt i da je u kolima preminuo.

Komšije

Patio za suprugom

Stevan T. je bio, kako kažu komšije, moler i svima je pomagao koliko je mogao. - Radio je i ovaj naš dom zdravlja. Uvek nasmejan veseo, pravi majstor. Mnogo je voleo svoju suprugu, ali ona je preminula pre nekoliko godina. Otada se malo promenio, tugovao je dosta za njom. Njemu nažalsot nema pomoći, ali se nadam da će bar ta žena koju je udario da bude dobro - kaže komšija.

Kurir.rs/Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja