VELJIN IT KASAPIN SPREMAN DA PROPEVA: Lalić se nudi da bude SVEDOK SARADNIK u procesu protiv Belivuka HOĆE DA OTKRIJE TAJNE KLANA
Foto: Printscreen

tužilaštvo na potezu

VELJIN IT KASAPIN SPREMAN DA PROPEVA: Lalić se nudi da bude SVEDOK SARADNIK u procesu protiv Belivuka HOĆE DA OTKRIJE TAJNE KLANA

Crna Hronika -

Srđan Lalić, pripadnik klana Veljka Belivuka, koji je zabezeknuo javnost bestijalnim kezom na fotografiji iznad tela iskasapljene žrtve, prema nezvaničnim informacijama prvi se tužilaštvu ponudio za svedoka saradnika u predstojećem procesu!

Pregovori sa njim navodno su započeti odmah posle hapšenja i od njega su tada dobijene vrlo validne informacije.

Tužilaštvo, međutim, još vaga odluku oko dodeljivanja statusa povlašćenog svedoka budući da je u dosadašnjoj istrazi utvrđeno da je u ime klana počinio nekoliko monstruoznih ubistava.

Lalić je inače IT stručnjak koji je u Belivukovom klanu bio zadužen za nabavku i održavanje kriptovanih telefona sa aplikacijom Skaj, a posredstvom kojih su pripadnici klana komunicirali i dogovarali zlodela i razmenjivali fotografije i snimke jezivih zločina.

Sumnja se međutim da je upravo Lalić bio zadužen za izvršenje svirepih zločina. Prema podacima iz istrage na dušu mu se stavljaju najmanje tri surova ubistva.

- Na početku istrage sumnje prema Laliću išle su ka tome da je njegova uloga bila da za Belivuka i njegove ljude nabavlja kriptovane valute i da im obezbeđuje komunikaciju. Međutim, kako su isplivali novi dokazi, a posebno fotografije, očigledno je da je njegova uloga bila daleko veća - kaže izvor iz istrage.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track