ŠKALJARAC MILE KAPETAN MAMIO ŽRTVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Poslednji slao poruke Šarcu i Vukićeviću da dođu da muče vepra
Foto: Printscreen Pink tv

i njega likvidirali

ŠKALJARAC MILE KAPETAN MAMIO ŽRTVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Poslednji slao poruke Šarcu i Vukićeviću da dođu da muče vepra

Crna Hronika -

U namamljivanju žrtava klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića na klanje učestvovao je jedan crnogorski državljanin, inače blizak "škaljarskom klanu".

Reč je o Milanu R. iz Bara, poznatijem kao Mile Kapetan. On je, kako se sumnja, taj koji je poslednji put slao poruke Aleksandru Šarcu i Lazaru Vukićeviću, lažući ih da je "vepar uhvaćen" i da dođu "da ga muče", aludirajući na Veljka Belivuka.

Čak im je i poslata fotografija na kojoj je ovaj vezan. I dok se prvi nije "upecao", Vukićević je došao na "sastanak smrti". Ubijen je u Ritopeku, posle zverskog mučenja. Šarac je likvidiran hicima u glavu dve nedelje kasnije u Tržnom centru "Ušće".

Milan R. je prema operativnim podacima, sa S. L. iz Podgorice, odao lokaciju gde se kriju Alan Kožar i Damir Hadžić. Oni su posle toga ubijeni. I za Mileta Kapetana postoje saznanja da je ubijen u Crnoj Gori ili u nekoj od zemalja regiona. Iza njegove smrti stoje Radoje Zvicer i njegova ekipa.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track