Najnovije vesti

NOVI DETALJI O DETETU PRONAĐENOM U AUTOBUSU GSP: Dečak (4) je sam sedeo na sedištu, nema povrede, vozač odmah je pritisnuo ALARM!
Foto: Privatna Arhiva

neverovatno

NOVI DETALJI O DETETU PRONAĐENOM U AUTOBUSU GSP: Dečak (4) je sam sedeo na sedištu, nema povrede, vozač odmah je pritisnuo ALARM!

Crna Hronika
19:22h

Vozač autobusa na liniji 35 juče je na okrentici kod beogradskog groblja Lešće pronašao napušteno četvorogodišnje dete u autobusu!

Kako saznajemo, vozač je, kada su putnici na okretnici izašli iz vozila krenuo u pregled autobusa, što je uobičajena procedura, i zatekao dvogodišnjeg dečaka na sedištu.

- Dete je sedelo samo na sedištu. Ono je bilo malo i nije se videlo od drugih sedišta, te vozač nije mogao da ga vidi preko retrovizora. On je odmah pritisnuo alarm za hitne slučajeve, pozvao policiju i Hitnu pomoć - kažu iz GSP:

- Vozač uopšte nema predstavu kada je i kako dete bez pratnje ušlo, primetio ga je tek u obilasku autobusa - rekli su i dodali da njihovom radniku koji je sačekao policiju i lekare nije bilo svejedno zbog ovako neverovatnog otkrića.

Prema nezvaničnim informacijama, juče popodne se nisu pojavili roditelji nađenog deteta.

- Mališana su pregledali lekari Hitne pomoći i na svu sreću on nema nikakve povrede, a policija traga za roditeljima i utvrđuje kako se dete samo našlo u autobusu. Brigu o detetu preuzeće Centar za socijalni rad - rekao je izvor.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja