NAVIJAČ KOG JE UBIO KLAN VELJE NEVOLJE DOBIO MURAL Na Dorćolu osvanuo lik Gorana Veličkovića, porodica drži opelo u crkvi KURIR TV
Foto: Dado Đilas

ispraćaj

NAVIJAČ KOG JE UBIO KLAN VELJE NEVOLJE DOBIO MURAL Na Dorćolu osvanuo lik Gorana Veličkovića, porodica drži opelo u crkvi KURIR TV

Crna Hronika -

Mural posvećen ubijenom vođi Partizanovih navijača Goranu Veličkoviću Goksiju osvanuo je na Dorćolu, a pored njegove slike ispisano je "Uvek prvi, uvek ispred svih".

Da podsetimo, juče je podignuta optužnica protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i 29 pripadnika njihove grupe koji se terete za najteža krivična dela, među kojima je i pet ubistava. Jedna od žrtava klana, kako se navodi, upravo je Veličković.

1 / 3 Foto: Dado Đilas
Miljković i Belivuk
Miljković i Belivukfoto: MUP Srbije

Podsetimo, 5. avgusta 2020. godine Veličkovićeva supruga prijavila je kako je njen muž nestao, a da je poslednji put viđen 3. avgusta oko 16.30 u Višegradskoj ulici u centru Beograda.

00:25

Mural na Dorćolu posvećen ubijenom navijaču Goranu Veličkoviću Goksiju

Nakon hapšenja grupe u februaru ove godine, obelodanjeno je da je Veličković jedna od žrtava, a da su fotografiju njegovog unakaženog tela sa odsečenom glavom pripadnici klana razmenjivali preko aplikacije Skaj. Veličkovića je, kako je Kurir pisao, prema svedočenju uhapšenog Bojana Hrvatina, sekirom ubio Marko Miljković.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track