OČEVICI O STRAVIČNOJ NESREĆI KOD PANČEVCA U KOJOJ JE VOZ DEVOJCI ODSEKAO NOGE: Čudo da je preživela, s njom je bio i mladić
Foto: Zorana Jevtić

nepomično ležala 200 metara od ulaska u tunel

OČEVICI O STRAVIČNOJ NESREĆI KOD PANČEVCA U KOJOJ JE VOZ DEVOJCI ODSEKAO NOGE: Čudo da je preživela, s njom je bio i mladić

Crna Hronika -

Kako se tačno dogodila stravična nesreća u železničkom tunelu kod Pančevačkog mosta u sredu nešto posle 19.30 sati, u kojoj je žena (40) izgubila oba noge, i dalje je pod velom misterije.

Hitna pomoć je nesrećnu ženu sa amputiranim potkolenicama prevezla u Urgentni centar na Odeljenje reanimacije u teškom stanju.

Za sada nije poznat identitet povređene devojke, a očevici kažu da je pravo čudo što je uopšte preživela s obzirom na to da je ostala bez nogu.

Kako se saznaje, ona je bila u društvu muškarca. Pronađena je kako nepomično leži na oko 200 metara od ulaska u tunel, dok je mladić bio na 50 metara od kobnog ulaza, ispričali su očevici.

- Voz se kretao iz pravca Ovče ka gradu. Mašinovođa je video ženu kako nepomično leži. Odmah je pozvao stanicu, došao je šef, svi vozovi su zaustavljeni. Nju je odvezla hitna pomoć - rekao je jedan od zaposlenih na Železnici.

Nije poznato zašto je bila u tunelu ni šta je tamo radila, jer se železnička stanica nalazi par desetina metara niže. Šta se tačno dogodilo i kako je došlo do povređivanja biće utvrđeno tokom dalje istrage.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track