Najnovije vesti

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD PANČEVAČKOG MOSTA Ostavila poruku i ušla u tunel, policajci heroji održali je u životu do dolaska hitne
Foto: Marina Lopičić

IZBEGNUTA TRAGEDIJA

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD PANČEVAČKOG MOSTA Ostavila poruku i ušla u tunel, policajci heroji održali je u životu do dolaska hitne

Crna Hronika

Policajci heroji ženu održali u životu, do dolaska hitne pomoći podvezali joj noge

BEOGRAD - K.D. (37) kojoj je voz u železničkom tunelu kod Pančevačkog mosta odsekao noge spasena je zahvaljujući herojstvu i munjevitoj reakciji beogradskih policajaca koji su joj pružili pomoć do dolaska ambulantnih kola.

Kako nezvanično saznajemo, žena je ostavila poruku i ušla u železnički tunel. Žena je pronađena u tunelu oko 19.30 sati, na nekoliko stotina metara od ulaza u smeru ka Vukovom spomeniku.

- Primetio ju je mašinovođa i obavestio policiju. Srećom policija je brzo došla ali su i oni ostali u čudu kada su videli da devojka daje znake života - objašnjava izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da su u njenom spasavanju veliku ulogu odigrali policajci koji su joj odmah podvezali noge.

- Požurivali su hitnu pomoć koliko god su mogli, potom su je oni odneli do vozila hitne pomoći. Srećom zahvaljujući njihovoj brzoj i pravilnoj reakciji žena je uspela da preživi noć - rekao je naš dobroobavešteni sagovornik.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track