OGLASIO SE INSPEKTOR KOJI JE POTEGAO PIŠTOLJ NA RADULJICU: Hteo sam da se slikam sa njim jer sam ga baš voleo, rekao mi je RAZGULI
Foto: Profimedia

DETALJI INCIDENTA

OGLASIO SE INSPEKTOR KOJI JE POTEGAO PIŠTOLJ NA RADULJICU: Hteo sam da se slikam sa njim jer sam ga baš voleo, rekao mi je RAZGULI

Crna Hronika -

Umesto zajedničke slike sa našim poznatim košarkašem Miroslavom Raduljicom (33), inspektor Siniša Š. dobio je krivičnu prijavu i suspendovan je s posla krajem juna, posle slavlja na Janjskom saboru kod manastira Glogovac u Republici Srpskoj.

Siniša Š. se tereti da je hteo da se fotografiše sa Raduljicom, a kada je košarkaš to odbio, on je izvadio i potegao pištolj.

Navodno je bio pijan i uporan da se fotografiše sa poznatim košarkašem koji je na saboru bio u društvu rođaka.

Inspektor Siniša Š. opisao je kako je došlo do incidenta, zbog čega trenutno ne radi.

- Ne sporim da je došlo do incidenta, ali nisam potezao pištolj na Raduljicu. Prvi put sam otišao kod njega i prišao sam mu sa strane, pa me njegovi rođaci nisu videli. Bio sam u civilu. Tačno je da sam tražio da se slikam sa njim i sa mlađim pripravnicima policije, koji su bili u drugom delu šatora, ali mi je Raduljica rekao: "Razguli!", što u žargonu kod nas znači: "Od*ebi!" ili "Čisti se odavde". Hteo sam da se slikam sa njim jer sam ga baš voleo. Njegovi potiču iz sela Pribeljci kod Šipova i ponosni smo na njih, pa bi trebalo da ima poštovanje prema svojim zemljacima - rekao je Siniša Š.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track