00:31

DETALJI FILMSKE PLJAČKE POŠTE U UŽICU Beograđanin i Pazarac razvalili sef, bračni par iz Užica im čuvao stražu EVO KOLIKO SU UZELI

POGLEDAJTE UKP U AKCIJI

HOLIVUDSKI SCENARIO ZA UŽIČKU PLJAČKU! POGLEDAJTE, PALI S TORBOM PUNOM PARA Uhapšen četverac, bračni par čuvao stražu pred poštom

Crna Hronika -

UŽICE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom akcijom uhapsili su M. R. (1980), I. M. (1977) i F. U. (1977) neposredno nakon izvršene teške krađe u jednoj pošti u Užicu i rasvetlili više ovih krivičnih dela i na teritoriji Beograda za koje se terete osumnjičeni.

pljačka, pljačka pošte, Užice
foto: MUP Printscreen

Oni se terete da su ulazili u pošte i pogodnim alatom razvaljivali sefove iz kojih su krali novac, dok su u pojedinim slučajevima iz susednih objekata, kako se sumnja, bušili rupe u zidovima i na taj način dolazili do sefova pošte, iz kojih su odnosili novac.

1 / 8 Foto: Mup Srbije

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenih pronašla novac iz užičke pošte, kao i predmete kojima su vršena krivična dela.

00:31

DETALJI FILMSKE PLJAČKE POŠTE U UŽICU Beograđanin i Pazarac razvalili sef, bračni par iz Užica im čuvao stražu EVO KOLIKO SU UZELI

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu.

U pritvoru su Beograđanin kome je ranije suđeno zbog pljačke u Užicu, Novopazarac, koji u dosijeu ima krađe u inostranstvu, kao i bračni par iz Užica koji je čuvao stražu dok su oko četiri sata ujutru Beograđanin i Pazarac obili vrata pošte i ušli u objekat.

Dvojica provalnika su iz sefa koji su razbili ukrali 700.000 dinara a svo četvoro su se posle krađe razbežali na različite strane. Brzom akcijom policije ubrzo su svi uhapšeni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track