DRESER SINIŠA POSLE SMRTI MILORATKE IZ KRAGUJEVCA, OBJASNIO ZAŠTO PSI KRVNIČKI NAPADAJU: Nikad ne kidišu iz čista mira
Foto: Kurir/T.Ilić

Dreser Siniša Renovica

DRESER SINIŠA POSLE SMRTI MILORATKE IZ KRAGUJEVCA, OBJASNIO ZAŠTO PSI KRVNIČKI NAPADAJU: Nikad ne kidišu iz čista mira

Crna Hronika -

Dreser Siniša Renovica rekao je ranije za portal Espreso da je nemoguće da vlasnički pas nije do trenutka napada pokazao agresivno ponašanje, odnosno da je napao vlasnika odjednom.

- Ako se vaš pas ponaša devijantno, jednostavno nenormalno još u ranom dobu, kao štene, odmah morate da reagujete i radite s njim. Ljudi naprave greške prilikom odgoja psa, to se prepoznaje od malih nogu, ako se vidi takvo ponašanje, moraju se napraviti uslovi za njegovo držanje - rekao je dreser.

Kragujevac
foto: Ucentar

Podsetimo, Miloratku Veljković (69), kako se sumnja, juče je rastrgao šarplaninac u dvorištu njene kuće u Kragujevcu, a mrtvu ženu s brojnim povredama po telu i glavi, navodno je kraj kućice za pse pronašla njena ćerka. Telo je nađeno juče oko 14 sati, a pretpostavlja se da je Miloratku pas ubio još tokom prepodneva.

- Pretpostavlja se da je žena bila sama kod kuće kada ju je napao pas, inače njen ljubimac. Telo je bilo unakaženo, a šarplaninac je nesrećnu ženu ujedao i za vrat, praktično ju je zaklao zubima - objasnio je ranije naš izvor i dodao da niko od komšija niti ukućana navodno nije video trenutak kada je pas skočio na vlasnicu.

(Kurir.rs/Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track