ŠTA KAŽU KOMŠIJE ZA MENE? Kurir zatekao sportskog komentatora Boškovića ispred stana u kome je TUKAO BIVŠU SUPRUGU (FOTO)
Foto: Nikola Anđić

novi detalji

ŠTA KAŽU KOMŠIJE ZA MENE? Kurir zatekao sportskog komentatora Boškovića ispred stana u kome je TUKAO BIVŠU SUPRUGU (FOTO)

Crna Hronika -

Sportski komentator Milan Bošković (46) došao je oko 17 sati u stan u Novom Beogradu gde se prema navodima njegove bivše supruge J.B. dogodilo nasilje u porodici.

Bošković je došao kući sa rancem na leđima i tom prilikom upitao reportere Kurira koji su se nalazili ispred zgrade:

- Da li vi to mene čekate?

Nakon potvrdnog odgovora naših reportera, Bošković je kratko dobacio: "Šta kažu komšije za mene" i ušao u zgradu.

Ubrzo se pojavila informacija da je Boškoviću u međuvremenu određeno zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici, a voditelj je ubrzo nakon toga napustio stan i bez reči otišao u nepoznatom pravcu.

Poznatog sportskog novinara Milana Boškovića, podsetimo, supruga je prema ekskluzivnim informacijama Kurira prijavila policiji za nasilje u porodici. J.B. je prema našim saznanjima danas otišla u stanicu policije i prijavila da ju je Bošković pretukao u njihovom stanu. Posle njene prijave policija je Boškovića pronašla i privela.

Milan Bošković
foto: Nikola Anđić

Bošković je nakon objavljivanja informacije u izjavi za Kurir naglasio da se pita "kako je moguće da prijava postoji".

- Ako ja večeras vodim svoje dete na utakmicu i ako imam dobar odnos sa svojom bivšom suprugom ne vidim kako je moguće da prijava postoji - rekao je Bošković.

Njih dvoje inače imaju jedno dete.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track