Najnovije vesti

GURNUO ME U KADU I LUPAO ŠAMARE: Bivša supruga opisala batine koje je dobila od Boškovića DETE VIKALO SKLONI SE OD MAME (FOTO)
Foto: Nikola Anđić

jezivo

GURNUO ME U KADU I LUPAO ŠAMARE: Bivša supruga opisala batine koje je dobila od Boškovića DETE VIKALO SKLONI SE OD MAME (FOTO)

Crna Hronika
20:50h

Poznatog sportskog komentatora Milana Boškovića bivša supruga Jelena B. (38) prijavila je danas da ju je pretukao u stanu na Novom Beogradu nakon čega mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Jelena je nakon nemilog događaja odvela dete u školu i nakon toga se obratila nadležnim organima i prijavila Boškovića.

Policiji je navodno ispričala da su se sporazumno razveli pre godinu i po dana i da je razlog bio njegova preljuba. Istakla je da nije bio prvi put da je nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala. Živela je u Barajevu kod majke, a pre dve nedelje se vratila u Novi Beograd u stan kako bi detetu bilo lakše da ide u školu. Rekla je takođe da je jutros oko 9 časova, kad je spremala doručak sinu, videla da je Milan nervozan. Policiji je navodno ispričala da joj je rekao da mu je uništila život i vezu koju je imao tokom braka.

Kad je počeo da je vređa da je "prljava seljančura iz Barajeva" Bošković joj je prema njenim tvrdnjama prišao, a ona, zato što je znala da će da je povredi, prošla je prstima kroz njegovu kosu koju je presadio.

Milan Bošković
foto: Nikola Anđić

Jelena je ispričala policiji da je nakon toga uzeo cipelu i gađao je u glavu, a posle toga je otišla do kupatila. Zatim, došao je za njom, gurnuo je u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu. Zatim joj je lupio nekoliko šamara.

Onda je krenula u spavaću sobu i gurnuo ju je na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo:

- Skloni se od mame! Nemojte više da se bijete!

Nakon toga, Jelena je, kako tvrdi, uzela dete i krenula sa njim u školu, a Milan je pokušavao da smiri situaciju. Hteo je da ih vozi do škole, a ona je to, kako ističe, prihvatila, zato što je sin to tražio. Kad je ostavila dete u školi krenula je peške drugim putem, a on je pokušavao da se pomire.

Nakon toga došla je u policiju i sve prijavila.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track