OTKRIVENA TAJNA LEGIJINE ŠARENE FRIZURE SA PORODIČNOG SLAVLJA: Komandant crvenih beretki ofarbao kosu nakon ČUVENE UTAKMICE
Foto: screenshot Facebook/legende devedesetih

malo ko zna

OTKRIVENA TAJNA LEGIJINE ŠARENE FRIZURE SA PORODIČNOG SLAVLJA: Komandant crvenih beretki ofarbao kosu nakon ČUVENE UTAKMICE

Crna Hronika -

Nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija, koji služi kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo premijera Zorana Đinđića i druge zločine, svojevremeno je ofarbao kosu u boje zastave Senegala!

Na društvenim mrežama su objavljene fotografije na kojima Legija ima dugu šarenu kosu, a koja je prema nezvaničnim informacijama nastala 2002. godine na jednom porodičnom slavlju.

Već godina se spekuliše zašto se odlučio za zeleno-žuto-crvenu kombinaciju, a poznavaoci prilika tvrde da je glavni razlog farbanja kose Svetsko prvenstvo u fudbalu u Japanu i Južnoj Koreji koje je odigrano tog leta! Senegal je inače od autsajdera na Mundijalu ubrzo postao apsolutni hit i naprečac postao omiljeni tim mnogima.

Nekadašnji komandant crvenih beretki tokom prvenstva navijao je za upravo Senegal koji je dogurao čak do četvrtfinala. Ulemek je navodno toliko zavoleo senegalsku reprezentaciju na Mundijalu da se, iako je bio pripadnik francuske Legije stranaca, kladio na Senegal protiv Francuske.

Senegal je pobedio sa 1:0 Francusku za koju je tada igrao i čuveni Zinedin Zidan. Legija je tako postao bogatiji za nekoliko desetina hiljada evra. Odmah je častio saborce i prijatelje, a zadovoljan ishodom meča i zaradom na kladionici ofarbao je kosu u boje zastave države Senegal.

Crvena i zelena boja ubrzo su se isprale pa je to razlog zašto je Ulemek neko vreme bio plavušan i imao žutu kosu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track