ISPLIVALA DOSAD NEVIĐENA FOTKA ARKANOVOG DRUGA UBIJENOG ISTOG DANA: Manda je imao svog fotografa, stalno je išao sa njim! FOTO
Foto: Privatna Arhiva

pogledajte

ISPLIVALA DOSAD NEVIĐENA FOTKA ARKANOVOG DRUGA UBIJENOG ISTOG DANA: Manda je imao svog fotografa, stalno je išao sa njim! FOTO

Crna Hronika -

Poznati biznismen Milenko Mandić Manda (44) ubijen je 15. januara u hotelu "Interkontinetal" zajedno sa Željkom Ražnatovićem i Draganom Garićem (47).

Ova vest odjeknula je kao bomba u svim srpskim i svetskim medijima. Ražnatović je bio i političar, osnivač i prvi predsednik Stranke srpskog jedinstva. Ubijen je u svojoj 48. godini.

Za ubistvo je osuđen bivši policajac Dobrosav Gavrić. Zbog tog ubistva osuđen je u Srbiji na 35 godina. Uhapšen je 2012. u Južnoafričkoj Republici. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina.

Na Fejsbuk profilu "Legende devedesetih" pojavila se do sada neobjavljena fotografija Mande. Na gotovo crno-beloj fotografiji može se videti da Manda nosi sako, košulju i preko kaput, a takođe i pozira fotoreporteru. To i nije toliko čudno budući da je njegov sin Aleksandar, rekao kako "je njegov otac ima svog privatnog fotografa".

- On je išao sa njim 24 sata, slikao... Kao da je slutio! Svaki put se slikalo, snimalo... To je sve dokumentovano - rekao je jednom prilikom Aleksandar.

Sin pokojnog Mande, Aleksandar, u nekoliko navrata pričao je o svom neobičnom detinjstvu sa ocem, ali i Arkanom koji je inače bio njihov porodični prijatelj.

Jednom prilikom za nemačke medije, Mandin sin je objasnio kako je, prema njegovom mišljenju, vest o smrti Arkana "zaustavila svet na trenutak", a onda još jednom istakao zašto ga smatra toliko "velikim" i "najboljim". On se osvrnuo i na odnos sa ocem i "ludorijama" u kojima je uživao kao najbogatiji klinac 90-ih. Kola je vozio još kao dečak od šest godina, nekad sa ocem, nekad sam, a na negodovanje svih je uvek imao spreman dokaz.

- Komandant (Arkan) je stalno govorio: "Ti imaš oca najboljeg na svetu, on tebe koliko voli, to svi očevi ovog sveta ne vole decu." - rekao je Aleksandar jednom prilikom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track