FAHRUDIN KOJI JE OTEO SRPSKE VOZAČE STARI ZNANAC POLICIJE: Za svojih 30 godina nije kročio u džamiju, ali je ZBOG KOCKE bio dužan
Foto: Printscreen/Facebook

drama u Nemačkoj

FAHRUDIN KOJI JE OTEO SRPSKE VOZAČE STARI ZNANAC POLICIJE: Za svojih 30 godina nije kročio u džamiju, ali je ZBOG KOCKE bio dužan

Crna Hronika -

Izvor Kurira iz Prijepolja, odakle je rodom Fahrudin K. (30) koji je izazvao talačku krizu u "Lastinom" autobusu u Nemačkoj, kaže da je cela rodbina potresena zbog incidenta koji je izazvao, ali dodaje i da je mladić od ranije poznat policiji!

- On je miran dečko, živi u Nemačkoj i nema govora da je nekakav verski fanatik niti vehabija. Za svojih trideset godina nije kročio u džamiju, niti je religiozan i svi su potpuno zbunjeni incidentom. Od njega se tako nešto nije očekivalo - prenosi reči rođaka izvor Kurira.

Rodbina je prema njegovim rečima ubeđena da je Fahrudina K. neko isprovocirao tokom vožnje.

- Sumnjaju da ga je neko ili isprovocirao u autobusu ili da mu je možda pozlilo i da se psihički osetio loše jer ne mogu da poveruju da bi Fahrudin nekoga povredio - priča naš sagovornik i dodaje da mladić ima brata koji je problematičan te da su svi pomislili da je zapravo on izazvao incident.

Da podsetimo, Fahrudin K. je uhapšen nakon četvoročasovne blokade auto-puta izmedu Hilpoltštajna i Gredinga. Navodno, napadu je prethodila svađa, nakon čega je nasrnuo na dvoje putnika, a kad su svi pobegli napolje ostao je sa vozačima u autobusu do dolaska specijalaca koji su ga uhapsili.

Prijatelji Fahrudina K, međutim, kažu da je on imao problema sa kockom.

- Bio je strastveni kockar i trošio je novac po kladionicama. Tokom boravka u Prijepolju često je bio po kockarnicama gde je neretko ostajao i dužan - kažu njegovi prijatelji za Kurir.

Dodaju da je Fahrudin K. radio u Nemačkoj.

- Letos je otišao u Ofenbah kako bi radio na građevini, a ranijih godina je odlazio u Nemačku na rad na po nekoliko meseci pa se vraćao u Prijepolje. Pre odlaska u inostranstvo radio je kao konobar - kažu prijatelji i dodaju da dolazi iz višečlane porodice i da ima tri brata i sestru.

Fahrudin je navodno odranije poznat policiji.

- Privođen je zbog krađa - dodao je izvor Kurira.

Kurir.rs/ B.T.- J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track