DETALJI SAMOUBISTVA SRPSKOG POLITIČARA NA CERAKU: Probudio me zvuk jakog udarca, a onda je POČELA VRISKA iz Nenadovog stana
Foto: Printscreen/Facebook

užas

DETALJI SAMOUBISTVA SRPSKOG POLITIČARA NA CERAKU: Probudio me zvuk jakog udarca, a onda je POČELA VRISKA iz Nenadovog stana

Crna Hronika -

Političar i jedan od istaknutih članova Srpske radikalne stranke Nenad Ristić (43) počinio je samoubistvo skočivši sa šestog sprata zgrade u kojoj je živeo na Ceraku.

U tom momentu sa njim u stanu je prema nezvaničnim informacijama bilo i dvoje od troje njegove dece. Zbog čega se Nenad odlučio na ovakav potez njegova supruga Mirjana samo naslućuje.

Komšije se čude šta se dogodilo i pitaju se zbog čega se Nenad odlučio na ovakav potez.

- Zatečen sam. To je divna porodica, a Nenad je bio sjajan otac i suprug. Uvek je pomagao komšijama. Reči nemam - rekao je jedan komšija.

Druga komšinica je objasnila da se sve dogodilo oko osam časova ujutru.

- Spavala sam kad me je probudio zvuk jakog tupog udarca. Zatim je usledila vriska pa buka. Kad sam čula šta se dogodilo ostala sam u čudu. Znam tu porodicu jako dobro, družila sam se s njegovom majkom dok je živela u tom stanu, nekada je radila na VMA, a od kada je u penziji živi na selu. Pretužno je sve ovo - priča jedna od komšinica porodice Ristić.

Nekadašnji odbornik u Skupštini opštine Čukarica i kandidat za narodnog poslanika, podsetimo, skočio je sa šestog sprata zgrade u Jasenovoj ulici u beogradskom naselju Cerak.

U zvaničnim podacima objavljenim na izbornim listama Srpske radikalne stranke navodi se da je bio preduzetnik.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track