PRIPADNIK BIA PRETUČEN NA DUŽNOSTI: Napadač mu zadao više udaraca u glavu
Foto: Vladimir Šporčić

incident

PRIPADNIK BIA PRETUČEN NA DUŽNOSTI: Napadač mu zadao više udaraca u glavu

Crna Hronika -

Radnik Bezbednosno informativne agencije M.S. napadnut je u sredu uveče na Zvezdari i to dok je bio na službenoj dužnosti, a policija je ubrzo uhapsila napadača I.A. i po nalogu Prvog osnovnog javnog tuzilaštva mu odredila zadržavanje.

Osumnjičeni će danas biti saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, prenosi Sputnjik saznanja Tanjuga.

Radnik BIA je prema nezvaničnim informacijama zadobio lake telesne povrede, što će tek biti potvrđeno veštačenjem, a ako se ispostavi da je reč o teškim povredama nadležnost za ovaj slučaj preuzeće Više javno tužilaštvo.

I.A. se sumnjiči da je 22. septembra oko 22.30 sati u Ulici Jovanke Radaković na Zvezdari u lokalu "Čirs bar" napao službenika BIA dok je bio na dužnosti.

Nakon verbalne rasprave je fizički nasrnuo na M.S, koji mu se predstavio kao radnik BIA, ali ga je osumnjičeni navodno udario rukom u predelu glave, a zatim za njim ušao u ugostiteljski objekat gde je radnik BIA pokušao da se skloni i pozove pomoć.

I.A. ga je međutim uhvatio za vrat i izbacio iz objekta, a nakon toga mu je zadao još tri udarca u glavu od kojih je M.S. zadobio lake telesne povrede.

Nakon saslušanja u tužilaštvu, biće poznato da li će tužilac tražiti od suda da za I.A. odredi pritvor.

(Kurir.rs/Sputnjik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track