KURIR SAZNAJE! Pripadnik BIA na dužnosti pretučen zbog parkinga: Predstavio se, a napadač odmah počeo da ga bije
Foto: Marina Lopičić

priveden na saslušanje

KURIR SAZNAJE! Pripadnik BIA na dužnosti pretučen zbog parkinga: Predstavio se, a napadač odmah počeo da ga bije

Crna Hronika -

I. A, koji se sumnjiči da je na Zvezdari napao pripadnika Bezbednosno-informativne agencije M.S, priveden je danas u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, ali nije izneo odbranu zbog toga što mu advokat nije pristupio zbog jednodnevne obustave rada advokata.

- Postupajući zamenik tužioca predložio je sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu da prema osumnjičenom I.A. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove krivičnog dela ili da ce ometati postupak uticanjem na svedoke - saopštilo je tužilaštvo.

U daljem toku postupka, tužilaštvo ce saslušati osumnjičenog, ispitati oštećenog i svedoke i narediti medicinsko veštačenje na okolnosti vrste, stepena i mehanizma nastanka telesnih povreda koje je zadobio pripadnik BIA, a po potrebi preduzeti i druge dokazne radnje nakon čega će odlučiti o eventualnom podnošenju optužnog predloga protiv osumnjičenog I.A.

Podsetimo, I. A. je priveden zbog sumnje da je juče oko 22.30 sati u Ulici Jovanke Radaković u Beogradu, ispred broja 236, a zatim i u ugostiteljskom objektu "Čirs bar" napao službeno lice u vršenju službene dužnosti, tako što je nakon verbalne rasprave fizički nasrnuo na oštećenog, koji mu se prethodno predstavio kao radnik BIA.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira sukob je počeo nakon kraće svađe na parkingu.

Kako je saopštilo tužilaštvo, I.A. je potom udario M.S. rukom u glavu, a zatim za njim ušao u ugostiteljski objekat, gde je pripadnik BIA pokušao da se skloni kako bi pozvao pomoć. Zatim ga je uhvatio za vrat i izbacio iz objekta, a nakon toga mu zadao još tri udarca rukom u glavu usled čega je pripadnik BIA zadobio lake telesne povrede.

(Kurir.rs/J.S./Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track