SASLUŠAN ZEMUNAC ZBOG POKUŠAJA IZNUDE: Inspektor i agent BIA išli su u manastir jer su pobožni!

slučaj iz požarevca

SASLUŠAN ZEMUNAC ZBOG POKUŠAJA IZNUDE: Inspektor i agent BIA išli su u manastir jer su pobožni!

Crna Hronika -

Suspendovanom inspektoru SBPOK Božidaru Stoliću, nekadašnjem "zemuncu" Slađanu Konstantinoviću i pripadniku BIA M. K. određen je pritvor do 30 dana zbog pokušaja iznude, nakon saslušanja u požarevačkom Višem tužilaštvu.

Trojica osumnjičenih uhapšeni su u subotu, a sumnjiče se da su od 17. do 22. septembra odlazili kod vlasnika restorana u okolini Požarevca i pokušavali da ga ubede da im proda objekat za cenu mnogo manju od realne.

- Trojac je ispitan u Višem tužilaštvu u nedelju, a posle toga im je određen pritvor do 30 dana. Oni su negirali izvršenje krivičnog dela - rekao je izvor Kurira.

inspektor Stolić
inspektor Stolićfoto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, Konstantinović je istražiteljima rekao da druga dvojica osumnjičenih nemaju veze s restoranom.

- Rekao je da nije pokušao da otme restoran, već da je samo pričao, a da njegovi poznanici nisu znali da je poslom u pomenutom lokalu. Osim toga, pomenuo je da su oni bili u manastiru Tumane, jer su pobožni - kaže naš izvor iz istrage:

- Objasnio je da je u restoranu razgovarao, kao i da nije nikome pretio. Podsetimo, inspektor Stolić na slobodi je proveo svega mesec dana, pošto je u avgustu pušten iz pritvora u kom je bio od juna zbog odavanja tajni klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kurir.rs/E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track