DETALJI TUČE U KAFANI U SLANKAMENU: Pretukli muškarca pa pobegli
Foto: Kurir/T.S.

određeno im zadržavanje do 48 sati

DETALJI TUČE U KAFANI U SLANKAMENU: Pretukli muškarca pa pobegli

Crna Hronika -

Brzom intervencijom i efikasnim radom policijaci PS Stara Pazova uhapsili su Jaroslava D. (45) i njegovog prijatelja J. V. (48) zbog sumnje da su u ponedeljak u jednom ugostiteljksom objektu u Slankamenu izazvali tuču, a potom pobegli.

Naime, sumnja se da su njih dvojica fizički napali muškarca P. Š. (42) i tom prilikom mu naneli lakše telesne povrede.

- Nakon napada njih dvojica su pobegli. Prema prvim informacijama tuču je najverovatnije izavao Jaroslav koji je poznat po nasilničkom ponašanju pogotovo kada konzumira alkohol. On je nakon tuče sa prijateljem pobegao iz lokala automobilom marke "opelom" - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodao da je, prema izjavama svedoka tuče, navodno Jaroslav u nekom trenutku žrtvi pretio pištoljem.

- Međutim prilikom hapšenja koje se sinoć dogodilo, pištolj nije nađen, a osumnjičeni je naveo da je bila reč o plastičnom pištolju. U svakom slučaju Jaroslav D. je poznat policiji odranije po sličnim krivičnim delima. Bio je privođen zbog tuča ali i nasilja u porodici - rekao je naš sagovornik.

Brzom intervencijom policije obojica su sinoć uhapšena. Njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track