GORAN ĐOKIĆ IMAO PIŠTOLJ, ALI NE I DOZVOLU: Moguće da je čaura pronađena na mestu trostrukog ubistva iz njegovog pištolja
Foto: Kurir/D.Ilić, Marko Smiljković

istraga u toku

GORAN ĐOKIĆ IMAO PIŠTOLJ, ALI NE I DOZVOLU: Moguće da je čaura pronađena na mestu trostrukog ubistva iz njegovog pištolja

Crna Hronika -

Goran Đokić (57) iz Aleksinca, koji je nađen spaljen zajedno sa svojom suprugom Gordanom (56) i njegovom ćerkom Lidijom (25) u jami u ataru sela Moravac, navodno je imao pištolj, a nije isključeno ni da ga je nosio sa sobom.

spaljeni pasat porodice
spaljeni pasat porodicefoto: Kurir/D.Ilić

Kako nezvanično saznajemo, policija je prilikom pretresa stana Đokića u Aleksincu pronašla futrolu za pištolj, ali u njoj nije bilo oružja.

- Utvrđeno je da Goran nije imao dozvolu za oružje, što ne znaći da ga nije posedovao. Moguće da je pištolj nabavio radi lične bezbednosti, jer je neretko bio na meti lopova zbog menjačnice koju je držao. Pošto pištolj nije nađen u stanu, već samo futrola, moguće je da je Goran oružje nosio sa sobom, kao i da ga je imao kod sebe u noći kada je sa suprugom i ćerkom otet i ubijen - kaže izvor i podseća da je pored spaljenog "pasata" Đokića pronažena čaura.

- Đokići su ubijeni hicima iz vatrenog oružja, pa spaljeni. Čaura je poslata na analizu kako bi se utvrdilo iz kog je tačno oružja ispaljena. Ne isključuje se ni mogućnost da je to čaura ispaljena iz Goranovog pištolja, jer je on možda pokušao da pruži otpor.

Podsetimo, spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca, Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i njihove ćerke Lidije, pronađena su prekjuče posle šest dana od nestanka, u rupi u ataru sela Moravac, a desetak kilometara dalje u selu Tešica bio je njihov automobil "pasat", koji je takođe spaljen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track