NOVI DETALJI NESREĆE KOD KRALJEVA: Uprkos naporima lekara, teško povređeni muškarac podlegao povredama
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

tragedija

NOVI DETALJI NESREĆE KOD KRALJEVA: Uprkos naporima lekara, teško povređeni muškarac podlegao povredama

Crna Hronika -

Muškarac koji je u sredu uveče, oko 18.30, teško povređen u saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u sredu, oko 18.30, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, podlegao je povredama u kraljevačkoj bolnici.

Udes se dogodio kada je „audi“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Raške ka Kraljevu, prema priči očevidaca, u punoj brzini naleteo na pokvareni „fijat punto“ takođe kraljevačke registracije i „ford“ koji je pokušavao da ga odšlepa, a koji su se nalazili u istoj kolovoznoj traci. Od siline udarca „punto“ je završio na krovu u obližnjem kukuruzu, a „audi“ i „ford“ kraj puta sa značajnim oštećenjima.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Ovom prilikom dva muškarca su zadobila težke povrede i oni su sanitetskim vozilima transportovani u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Uprkos naporima lekara, kako saznajemo, jedan muškarac je tokom večeri podlegao povredama.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se i iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

(Kurir.rs/Novosti, G.Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track