ZBOG VELJE I MARETA UHAPŠENI SLUŽBENICI UPRAVE POLICIJE: Velika akcija u Crnoj Gori
Foto: Marina Lopičić, Ana Paunković, Stefan Stojanović

Po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva

ZBOG VELJE I MARETA UHAPŠENI SLUŽBENICI UPRAVE POLICIJE: Velika akcija u Crnoj Gori

Crna Hronika -

Po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva sinoć je uhapšeno nekoliko službenika Uprave policije, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću krajem prošle godine.

Belivuku i Miljkoviću bila je izrečena mera zabrana ulaska u Crnu Goru, iz razloga nacionalne i unutrašnje bezbednosti, pišu podgoričke Vijesti.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Marko Miljković
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Specijalno državno tužilaštvo Belivuka i Miljkovića, kao i Nebojšu Jankovića, Ratka Živkovića i još nekoliko za sada neidentifikovanih članova kavačkog kriminalnog klana, sumnjiči za ubistvo pripadnika škaljarskog klana Damira Hodžića i njegovog zeta Adisa Spahića.

02:55

BELIVUK SE UGLEDAO NA ITALIJANSKE MAFIJAŠE IZ NDRANGETE I KAMORE!

Podsetimo, policija je u saradnji sa BIA, posle višemesečnog praćenja, 4. februara uhapsila Veljka Belivuka, vodu Partizanove navijačke grupe "Principi", kao i Marka Miljkovića (29) i još 30 njihovih najbližih saradnika. Prilikom hapšenja Belivukove bande, od njih su zaplenjena 44 mobilna telefona sa Skaj aplikacijom u kojima su pronađeni jezivi snimci i fotografije zločina.

(Kurir.rs/Vijesti.me)

Bonus video:

02:30

PUKOVNIK U PENZIJI PROF.DR ILIJA KAJTEZ: Belivuk ne zna kako da spasi sopstvenu kožu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track