Najnovije vesti

ROBIJAO SAM ZBOG GORANA, ALI NISAM IH UBIO! Ispovest Zorana koji je napao Đokića i zbog TEŠKOG DELA bio godinama u zatvoru!
Foto: Marko Smiljković

odrobijao svoje

ROBIJAO SAM ZBOG GORANA, ALI NISAM IH UBIO! Ispovest Zorana koji je napao Đokića i zbog TEŠKOG DELA bio godinama u zatvoru!

Crna Hronika
20:58h

Zoran S. koji je odležao kaznu zbog prebijanja vlasnika menjačnice šipkom kaže da nema veze sa zločinom u Aleksincu

Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvom Đokića, svoj napad na Gorana sam odrobijao. Nikada mi ne bi palo na pamet da ih povredim.

Ovo za Kurir kaže Zoran S. (53) iz sela u okolini Aleksinac, koji je odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog prebijanja Gorana Đokića pre četiri godine.

Podsetimo, policija je tokom istrage smrti Gorana, Gordane i Lidije Đokić ispitala više desetina građana, a među njima i ljude koji su vlasniku menjačnice navodno dugovali novac ili bili u sukobu sa njim. Tako se i došlo do Zorana S. koji je osuđen na tri i po godine zatvora jer je Đokića pretukao šipkom ispred menjačnice, o čemu je Kurir pisao.

zapaljen 'pasat' porodice Đokić
zapaljen "pasat" porodice Đokićfoto: Kurir/D.Ilić

Tuča pred menjačnicom

- Do sada sam četiri puta ispitivan i to za samo nekoliko dana! Nemam veze sa ovom strahotom u Moravcu, svoj sam dug odslužio iza rešetaka. Policija me ispituje jer sam u leto 2017. godine pretukao Gorana ispred menjačnice. To je tačno, istukao sam ga, sve je trajalo samo dva minuta, a ja sam godine zbog toga proveo u zatvoru. Kada sam izašao na slobodu nije mi padalo na pamet da se sukobljavam sa njim - priča Zoran S.

Kako kaže, Gorana Đokića godinama nije video.

- Slabo odlazim u Aleksinac i nisam bio siguran ni da bih Đokića prepoznao da sam ga ponovo sreo. Zoran S. posle izlaska iz zatvora posvetio se seči drva, a kako kaže, vreme uglavnom provodi na planini Jastrebac.

danaima je policija tražila porodicu Đokić, koja se u tom trenutku vodila kao nestala
danaima je policija tražila porodicu Đokić, koja se u tom trenutku vodila kao nestalafoto: Kurir/M.S.

Nije mu prijatno

- Mnogo radim i slabo se interesujem za dešavanja, a na televiziji sam video šta se dogodilo u Moravcu. Nije mi prijatno, to su strašne stvari i dešavaju se u mom kraju. Sa druge strane, upravo zbog toga sam i ispitivan, a nemam baš nikakve veze sa ubistvom, sve su oči bile uprte u mene jer sam već robijao zbog Gorana - navodi naš sagovornik.

Naš sagovornik navodi da on ni pre četiri godine nije imao nameru da pretuče Đokića šipkom.

Obdukcija

Metak nađen u glavi vlasnika menjačnice

sahrani porodice đokić prisustvovao veliki broj ljudi
sahrani porodice đokić prisustvovao veliki broj ljudifoto: Stefan Stojanović

Obdukcija tela porodice Đokić završena je, a potvrdila je da su svi članovi porodice upucani.

sanduk lidije đokić bio je između sanduka svojih roditelja
sanduk lidije đokić bio je između sanduka svojih roditeljafoto: Dragan Ilić

- Gorana je hitac pogodio u glavu i projektil je tu i pronađen, Gordani je metak pokidao aortu, a upucana je i drugi put u glavu. Ćerka Lidija imala je povrede glave, ali joj je pucano i u levu stranu grudnog koša - rekao je izvor.

- Hteo sam da se razračunam sa drugim čovekom, Goran se našao tu, počeo da ga brani i ja sam ga pretukao, dok je taj drugi pobegao. Našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Da podsetimo, porodica Đokić nestala je 26. septembra kada su krenuli iz rodnog Moravca ka Aleksincu. Dva dana kasnije rođaci su prijavili nestanak, a zapaljeni auto i ugljenisana i zatrpana tela pronađena su 2. oktobra.

Kurir.rs/ Marko Smiljković

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE MUNJEVITU AKCIJU HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO BAKA RADINKE: Evo šta je sve rekao u policiji (VIDEO)
00:30

POGLEDAJTE MUNJEVITU AKCIJU HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO BAKA RADINKE: Evo šta je sve rekao u policiji (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja