00:36

Mafijaško ubistvo

ubistvo se dogodilo 2017. godine

OVAKO JE LIKVIDIRAN KARATISTA NA ŠINAMA: Dijana privedena zbog navodnog sakrivanja tragova OVOG ubistva (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Crna Hronika -

Ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića, dogodilo se 30. januara 2017. godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u Beogradu, a za njegovu likvidaciju prvobitno su bili uhapšeni Veljko Belivuk, ali i Marko Miljković.

Međutim, tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.

Sumnja se da je upravo nekadašnja državna sekretarka, Dijana Hrkalović pomogla Belivuku da 2018. bude oslobođen za ubistvo Miloševića. Inače, Hrkalovićeva je danas privedena.

Ubistvo, Beograd, Vlastimir Milošević
foto: Nebojša Mandić

Operativnim radom koji je sprovođen nad Belivukom istražitelji su otkrili da je Hrkalovićeva, pred zločin koji se dogodio u centru Beograda 30. januara 2017. godine, poslala poruku Belivuku u kojoj je pisalo: "Oni ili mi".

Belivuk je bio jedan od najbližih prijatelja ubijenog Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, čija je venčana kuma na venčanju, navodno, trebalo da bude upravo Dijana Hrkalović. Ubijeni Vlastimir Milošević navodno je bio u sukobu sa Stankovićevom ekipom.

Vlastimir Milošević, podsetimo, bio je kum Marka Miljkovića Mesara. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track