BILA JE FAM FATAL NEKADAŠNJE SRPSKE POLICIJE Prva Dijanina noć u pritvoru! Sauna, fontana, živela u luksuzu a oko nje mladići FOTO
Foto: Ana Paunković, Beta/Dragan Gojić, Instagram

ko je dijana hrkalović

BILA JE FAM FATAL NEKADAŠNJE SRPSKE POLICIJE Prva Dijanina noć u pritvoru! Sauna, fontana, živela u luksuzu a oko nje mladići FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Kontroverzna Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka u MUP koja je sinoć privedena zbog osnovane sumnje da je uklanjala dokaze koji su povezivali Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, sa ubistvom karatiste Vlastimira Miloševića 2017. godine na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u Beogradu, rođena 18. jula 1987. godine u Beogradu.

Hrkalović je sinoć određen pritvor do 30 dana i provela je prvu noć iza rešetaka. A svojevremeno je bila fatalna žena srpske policije, objavio je Blic.

Dijana Hrkalović, feb 2021.  arhivska slika iz 2016. emitovana u feb 2021
foto: Beta/Dragan Gojić

Njeno ime se prethodnih meseci dovodilo u vezu sa kriminalcem Darkom Elezom i zloglasnim klanom Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, a u proteklih 15 godina prošla je kroz nekoliko drastičnih transformacija imidža.

Kroz sve te životne promene uvek je održavala čvrste veze sa navijačima sa južne tribine stadiona FK Partizan.

Te veze su primetne na najstarijem poznatom snimku Dijane Hrkalović, koji je prošle zime objavljen u medijima. Veruje se da je star petnaestak godina i na njemu ima dvadesetak 20 godina, a skoro je neprepoznatljiva u odnosu na današnju verziju.

1 / 12 Foto: Beta/Dragan Gojić

Plavuša, naglašene šminke, Hrkalovićeva se u bašti kafića smeje u kameru nepoznatom muškarcu koji je snima. Najpre se čuje kako ta osoba kaže: "Ovaj radi za neku tajnu službu", ali nije poznato na koga misli. Snimatelj se zatim obraća Dijani Hrkalović i kaže joj: "Reci mu, reci mu", što znači da je snimak najverovatnije nastao kao poruka nekoj trećoj osobi.

Nasmejana Dijana Hrkalović pita: "Šta treba da kažem?", a muškarac iza kamere odgovara: "S kim ide". U tom trenutku ona odgovara: "Ideš sa najjačom ekipom Grobara, ubedljivo!"

U međuvremenu je ušla i u politiku - počela je od Bogoljuba Karića kao član Pokreta snaga Srbije, ali i diplomirala psihologiju. U MUP-u ostaje do 30. maja 2019. godine, kada je razrešena funkcije.

Podsetimo, u martu je saslušavana u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa Elezom i Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje. Poligraf je odbila i na saslušanju zbog povezanost sa aferom prisluškivanja predsednika. Beogradski mediji preneli su tada da je prvobitno pristala da bude testirana, ali da se u poslednjem trenutku predomislila i odbila.

Život u luksuzu

Dijana Hrkalović je po odlasku iz MUP-a postala aktivna i na Instagramu gde je pokazivala kako živi, vežba, uživa, doteruje se s garderobom upadljivih boja žuta, ružičasta, narandžasta, najčešće u haljini bez rukava ili čak u šortsu i majicama na bretele.

U jednom takvom izdanju, jarkožutom, pokazala je pratiocima i kako slavi 34. rođendan, s tortom u obliku srca i buketom belih ruža.

Vreme po odlasku iz MUP provodila je uglavnom sa ocem i bratom, uvek u pratnji trojice-četvorice mladića.

U pretresu njenog stana policajci su sinoć zatekli saunu, fontanu na terasi i skupoceni italijanski nameštaj, a nađen je i sef pun evra.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:40

Advokati otkrili DETALJE SASLUŠANJA Dijane Hrkalović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track