Najnovije vesti

UBISTVO ĐOKIĆA PROBUDILO NOVE SUMNJE MEĐU MEŠTANIMA MORAVCA: Evo ko bi mogao da bude pomagač surovom ubici
Foto: Kurir/D.Ilić, Privatna Arhiva

SUMNJA

UBISTVO ĐOKIĆA PROBUDILO NOVE SUMNJE MEĐU MEŠTANIMA MORAVCA: Evo ko bi mogao da bude pomagač surovom ubici

Crna Hronika
15:04h

U potrazi za ubicama porodice Đokić iz Aleksinca, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a prema nezvaničnim saznanjima, navodno je pronađena sveska dužnika likvidiranog vlasnika menjačnice Gorana Đokića (57), kao i spisak od preko 15 dužnika, koji su Đokiću navodno dugovali čak 300.000 evra.

Aleksinac, porodica Đokić
foto: Marko Smiljković

Pored toga prema rečima meštana počele su i prve konkretne sumnje.

- Policija je svaki dan u selu. Očigledno se traži bilo šta što može dovesti do ubica. Pretpostavlja se da je tiper ili pomagač neko iz sela, jer nam je teško da zamislimo da je neko od nas sposoban da ubije lično. Ali, da prati i javi kada je vozilo krenulo sa lokacije, jeste moguće i moguće da je neko odavde pružao logistiku, posmatrao žrtve i nekome davao informacije - kaže nam meštanin Moravca J. S. i dodaje da policija pretražuje i suprotan deo sela, prema reci Moravi, gde se kako pretpostavljaju traži oružje kojim su Đokići ubijeni.

Moravica, porodica Đokić, policija
foto: Kurir/M.S., Privatna Arhiva

Veća prisutnost policije u Moravcu primećena je usubotu. Dva policijska kombija stajala su na raskrsnici u centru sela, gde se u jednom smeru ide ka bedemu Morave, a u čijoj blizini su pronađena tela, i gde je njihov auto skrenuo s puta kobne noći.

- Pretpostavlja se da su pronašli neki novi trag, tako da policajci ovih dana vode razgovore sa svim meštanima koji su možda nešto videli 26. septembra kada su Đokići kidnapovani, ubijeni i spaljeni - objasnio je izvor Kurira i dodao da policija traga i za crvenim automobilom, koji je na dan nestanka porodice viđen u Moravcu.

Bonus video:

Sahrana porodice Đokić
00:23

Sahrana porodice Đokić

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja