BIA OBJAVILA SNIMKE UPADA U VELJINU KUĆU STRAVE U RITOPEKU: Evo kako je nađena tajna soba u kojoj je Veljin klan ubijao žrtve FOTO
Foto: screenshot Pink tv

BIA OBJAVILA SNIMKE UPADA U VELJINU KUĆU STRAVE U RITOPEKU: Evo kako je nađena tajna soba u kojoj je Veljin klan ubijao žrtve FOTO

Crna Hronika -

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) objavila je danas snimke upada u kuću Veljka Belivuka u Ritopeku od 4. februara ove godine.

Ritopek, Velja Nevolja
foto: screenshot Pink tv

Objavljen je i snimak pronalaženja tajne sobe gde su pripadnici Veljinog klana brutalno ubijali svoje žrtve.

1 / 4 Foto: screenshot Pink tv

- Ovo su snimci akcije Bezbednosno informativne agencije, koje je sprovela sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i MUP Republike Srbije, a na planu hapšenja organizovane kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk. U okviru hapšenja pomenute kriminalne grupe primenjivane su najstrože metode i sredstva rada Agencije, uključujući ugradnju prislušnih sredstava, instaliranje uređaja za praćenje, ugradnji kamera za video nadzor, uz konstantno praćenje na terenu, a što je rezultiralo akcijom hapšenja 26 lica - navodi se u snimku.

Potom je prikazan snimak upada u kuću u Ritopeku 4. februara 2020. godine, a zatim i pronalazak tajne sobe, koja je nađena tako što su pripadnici BIA sproveli kamere kroz ventilacione cevi, a sve to se vidi na snimku koji je objavljen.

Većina članova grupe suočena je sa kaznom doživotnog zatvora.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja