DIJANA HRKALOVIĆ MINISTRU SLALA SLIKE U DONJEM VEŠU! Evo fotke na kojoj pokazuje GAĆICE, sve ih slala i mafijašima (FOTO 18+)
Foto: Privatna Arhiva

selfije pravila u svom kabinetu

DIJANA HRKALOVIĆ MINISTRU SLALA SLIKE U DONJEM VEŠU! Evo fotke na kojoj pokazuje GAĆICE, sve ih slala i mafijašima (FOTO 18+)

Crna Hronika -

Kurir je došao u posed seksi fotografije bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović.

Dijana Hrkalović je navodno svoje seksi slike slala ministru i krimosima, prenosi Srpski telegraf.

Ona ih je slala u to vreme jednom od najmoćnijih političara u Srbiji, a napravljene su uglavnom u kabinetu u kome je radila. Na jednoj od tih fotografija otkopčala je pantalone i pokazala čipkaste gaćice.

Dijana Hrkalović
foto: MUP Srbije, Kurir

Prema informacijama sagovornika iz okruženja Hrkalovićeve, koja je u petak privedena i određen joj je pritvor do 30 dana pod sumnjom da je počinila krivično delo trgovina uticajem, ona te slike nije slala samo ovom moćniku.

"Kasnije ih je prosleđivala svojim prijateljima mafijašima, hvaleći se da ih je prethodno slala ministru", objašnjava sagovornik, naglašavajući da se radi o političaru s kojim je Hrkalovićeva planirala državni udar i rušenje predsednika Aleksandra Vučića.

Kako kaže, oni su se sve vreme dogovarali kako da naude šefu države.

"Iz njihove kuhinje potekli su prisluškivanje, Jovanjica, oni su održavali vezu s Belivukom i njegovim klanom. Naravno, nisu bili jedini igrači, naprotiv, sigurno je da tragovi zavere i te kako vode ka inostranstvu", zaključuje izvor.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track