MONSTRUM ŽIVEO U LUKSUZU! OVO JE KUĆA OSUMNJIČENOG DŽONIĆA! U selu Moravac zavladao muk: STRAH NAS JE da izađemo napolje! VIDEO
Foto: Kurir

selo OPUSTELO

MONSTRUM ŽIVEO U LUKSUZU! OVO JE KUĆA OSUMNJIČENOG DŽONIĆA! U selu Moravac zavladao muk: STRAH NAS JE da izađemo napolje! VIDEO

Crna Hronika -

U selu Moravac u kome je ubijena tročlana porodica Đokić, Goran (57), Gordana (56) i ćerka Lidija (25) i gde je uhapšen njihov rođak Goran Džonić (59), sablasno je i pusto.

Kako javlja Kurirov reporter sa lica mesta, ulično osvetljenje ne radi, a meštani su se povukli u kuće.

- Strah nas je da izađemo napolje - rekli su neki od meštani koji nisu želeli da komentarišu rasplet monstruoznog zločina koji je potresao Srbiju.

Goran Džonić, porodica Đokić, Aleksinac, Moravac, kuća Džonića
foto: Kurir

Podsetimo, danas je uhapšen brat od tetke Gorana Đokića Goran DŽonić, koji je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić. Goran i uhapšeni bili su veom bliski, poznavali su se celog života.

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i nikada nisu imali međusobnih problema. a uhapšeni je živeo u blizini ubijene porodice! Ubica živi samo nekoliko kuća od rođaka koje je pobio.

00:13

Ovo je kuća uhapšenog Gorana Džonića

Kada je policija došla po Gorana Džonića on je pokušao zločin da svali na rođeno dete i prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

On je monstruozni zločin pripremao više od šest meseci poput profesionalca, pratio im kretanja, a sef sa novcem locirao je dok im je prao automobil. Zatim je osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa u jami.

Kurir.rs

BONUS VIDEO

00:13

CEO ALEKSINAC DOŠAO DA ISPRATI UBIJENU PORODICU ĐOKIĆ: Prijatelji i meštani u tišini čekaju u redovima da izjave saučešće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track