00:15

OPSADNO STANJE PONOVO U MORAVCU: Policija ispred kuće uhapšenog Džonića

uhapšen osumnjičeni

OPSADNO STANJE U MORAVCU! POGLEDAJTE, POLICIJA ODVODI DŽONIĆEVU ŽENU Inspektori nastavili kopanje na imanju, traže skriveni novac?

Crna Hronika -

Goran Džonić, za koga se sumnja da je ubio, a zatim spalio Gorana (57), Gordanu (56) i Lidiju (25) Đokić u noći između 26. i 27. septembra uhapšen je juče popodne. Prema najnovijim informacijama policija je odvela i suprugu uhapšenog Gorana Džonića.

01:05

OPSADNO STANJE PONOVO U MORAVCU: Policija češlja imanje Džonića, od podruma do tavana! Traže dokaz o ubistvu Đokića?(VIDEO)

Pretpostavlja se da je reč o informativnom razgovoru ili saslušanju kako bi se otkrile sve činjenice od zlokobne noći kada je porodica Đokić ubijena.

Goran Džonić, Moravac, žena, hapšenje
foto: Printscreen

Kako se može videti na licu mesta, ispred kuće uhapšenog Džonića trenutno je stigla policija, a razlog za sada nije poznat.

Inače, inspektori policije nastavili su da kopaju na imanju Džonića, jer je sumnja da je još ukradenog novca porodice Đokić tu zakopano.

Goran Džonić je zakopao novac u Moravcu u ulici Mihajla Pupina, na placu koji se vodi na ime njegovog sina. Kako je Kurir sinoć pisao ubica je, pošto je ubio i spalio celu porodicu, iz sefa u automobilu je uzeo novac. Po izvršenom trostrukom ubistvu i pljački, 43.000 evra je zakopao u dvorištu svog sina.

1 / 4 Foto: Marko Smiljković

Kako javlja reporter Kurira, policija češlja kuću i imanje Džonića od podruma do tavana, detaljno. Takođe pretražuju i okućnicu, šupu za drva, ekonomske zgrade koje porodica Džonića ima na imanju.

Moravac, Porodica Đokić, Goran Džonić
foto: Marko Smiljković

Džonić je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u krivičnom delu teško ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

(Kurir.rs/M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track