02:30

POGLEDAJTE KAKO SU POHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Munjevita akcija policije pošto je Džonić propevao!

POSLE FILMSKE AKCIJE HAPŠENJA U NIŠU

SLUČAJ UBIJENE PORODICE ĐOKIĆ: Ovo je sin Gorana Džonića, mladi vatrogasac, i njega je policija ispitala za trostruko ubistvo FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD/ALEKSINAC - Nakon fimske akcije hapšenja četvorice muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić iz Aleksinca policiji je izjavu dao i M. Dž., sin Gorana Džonića koji je osumnjičen za trostruko ubistvo.

Sin Gorana Džonića živi u naselju Pantelej u Nišu i vatrogasac je kao i njegov otac, piše Objektiv. Drugi sin radi u vojci.

Milan Džonić, Đokići, porodica Đokić
foto: screenshot Facebook

Politika: Džonić priznao ubistvo Đokića

Osumnjičeni Goran Džonić priznao je na saslušanjuju da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao likvidaciju svog bliskog rođaka Gorana Đokića, piše list Politika.

Kako je naveo ovaj list, Džonić je ispričao da je tokom tih priprema obezbedio oružje - pištolj sa prigušivačem, koji je posle njegovog priznanja juče nađen. Pozivajući se na svoja saznanja, list navodi da je posle hapšenja tri osobe, o čemu je govorio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, uhapšena još jedna. Medju uhapšenima su dva brata od ranije poznata policiji po krivičnim delima, bivši pripadnik MUP-a koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a za četvrtog se navodi da je iz okoline Aleksinca. Beta

02:30

POGLEDAJTE KAKO SU POHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Munjevita akcija policije pošto je Džonić propevao!

Osumnjičeni Goran Džonić u izjavi koju je dao u policiji upro je prstom i u sina, a juče su privedena i još četvorica muškaraca u Nišu u vezi sa ubistvom porodice Đokić.

Goran Džonić uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu tročlane porodice Ðokić iz Aleksinca. Saslušani Džonićev sin je oženjen i otac dva deteta.

Kurir.rs/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja