SKLOPILE SE KOCKICE O PLANU MONSTRUMA! Braća Milošević došla iz inostranstva NA POZIV POLICIJE da daju iskaz, a onda UHAPŠENI!
Foto: MUP Srbije

UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ

SKLOPILE SE KOCKICE O PLANU MONSTRUMA! Braća Milošević došla iz inostranstva NA POZIV POLICIJE da daju iskaz, a onda UHAPŠENI!

Crna Hronika -

Nakon što je Goran Džonić u policiji označio braću Konstantina i Kostadina Miloševića kao svoje pomagače i kao osobe koje su ga naterale da počini zločin, preteći mu i ucenjujući ga, policija je uhapsila Miloševiće, poznate po nadimku Jojke. Oni su juče saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

- Braća su od, recimo, 1. septembra bili u Austriji. Kada su se dogodile ove strahote u Moravcu, policija ih je pozvala da se vrate i dobrovoljno su se vratili. Saslušani su i navodno su prošli poligraf. U petak su ponovo uhapšeni - kaže nam jedan Moravčanin koji je upoznat sa slučajem. I drugi žitelji Moravca smatraju da ova braća, iako imaju kriminalni dosije, nemaju veze sa ubistvom Đokića.

Goran Džonić
foto: Kurir/M.S., Privatna Arhiva

- Ti momci godinama žive u inostranstvu, imaju oni tamo svoje poslove, imaju i dosta para i ne verujem da bi prljali ruke ubijajući žene i porodice. Uostalom, da imaju veze sa zločinom, oni ne bi ni dolazili iz inostranstva na poziv policije - kaže izvor.

Okrivljena braća su danas saslušani u tužilaštvu a Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora do 30 dana. Njih dvojica su dobro poznati policiji i imaju debeo dosije. Najčešće su dovođeni u vezu sa dilovanjem narkotika. Bije ih loš glas i zbog toga su čak i menjali imena, najverovatnije da bi prikrili brojna krivična dela koja su počinili.

Za sada nije poznato kakvu su tačno ulogu imali u brutalnom zločinu, ali prema saznanjima iz istrage većim delom svog "priznanja" Goran Džonić optužo je upravo braću iz okoline Niša da su ga ucenom i pretnjama naterali da "okrvavi ruke" i učestvuje u surovoj likvidaciji svojih rođaka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track